На Білоцерківщині відбувся форум бізнесу

Дата: 29.09.2023 08:06
Кількість переглядів: 136

Фото без опису

28 вересня, у місті Біла Церква, в одному з провідних бізнесових осередків, відбувся форум бізнесу «Економіка, яку не зупинити», участь в якому взяли Перший віце-прем’єр-міністр України – Міністр економіки України Юлія Свириденко, заступник Міністра цифрової трансформації з питань євроінтеграції Валерія Іонан, заступник голови комітету ВРУ з питань економічного розвитку Дмитро Кисилевський, голова підкомітету з питань державних інвестиційних проєктів ВРУ з питань бюджету Анна Пуртова, генеральний директор Федерації роботодавців України Руслан Іллічов, начальник Київської обласної військової адміністрації Руслан Кравченко, представники бізнесових структур та громад Київщини.

Фото без опису

Головна мета проведення заходу -   підтримка відновлення та розвитку економіки країни, стабілізації економічних процесів, зміцнення партнерських відносин між владою та бізнесом.

Білоцерківщину на форумі представляла потужна команда підприємців, керівників підприємств, очільників громад, представників депутатського корпусу на чолі з начальником Білоцерківської РВА Іриною Старенькою.

Начальник Київської обласної військової адміністрації Руслан Кравченко, вітаючи учасників форуму, наголосив, що Київщина один із  регіонів-лідерів, привабливих для бізнесу і наразі головне завдання - створення найкомфортніших умов у регіоні для підприємців.

Фото без опису

Учасники форуму взяли участь у кількох дискусійних панелях, на яких розглянули перспективи швидкого відновлення економіки завдяки незламності бізнесу під час війни та інноваційний потенціал і важливість розвитку технологій у складних умовах сьогодення.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь