ДЕНЬ РЯТІВНИКА – СВЯТО МУЖНІХ, ВІДВАЖНИХ І БЕЗСТРАШНИХ

Дата: 15.09.2023 12:00
Кількість переглядів: 154

Фото без опису Рятувальники Рокитнянщини – це самовіддані та небайдужі чужому горю люди. Жителі громади неодноразово були свідками їхньої професійної роботи під час ліквідації небезпечних пожеж, наслідків природних лих чи аварій.

Тож у переддень професійного свята – Дня рятівника, привітати працівників 18 ДПРЧ 1ДПРЗ ГУ ДСНС України у Київській області завітав Рокитнянський селищний голова Юрій Богданов.

Фото без опису

Звертаючись до вогнеборців, очільник громади подякував їм за їх діяльність, самопожертву, врятовані життя та вірність присязі.

Хвилиною мовчання присутні вшанували всіх рятувальників, які загинули під час виконання своїх обов’язків.

«Герой-рятівник завжди поруч – це не прості слова. Щоденно, особливо у такий важкий час для нашої країни, коли ми боремося з російською навалою, ви це підтверджуєте і доводите. Я захоплююся вашою відвагою, витримкою та вірою, які допомагають вам виходити із полум’я неушкодженими. У цей день хочу подякувати вам за щоденні героїчні подвиги і побажати вам міцного здоров`я та успіхів у вашій нелегкій праці! І нехай життя якомога рідше випробовує вас на міцність!», - відзначив Юрій Андрійович.

За вагомий особистий внесок у справу захисту населення і територій від надзвичайних ситуацій, мужність, відвагу, відповідальність, рішучість, сумлінне і бездоганне виконання службових обов’язків, високий професіоналізм та з нагоди Дня рятівника надзвичайників нагороджено Подяками Рокитнянської селищної ради.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Ви справжні ГЕРОЇ наших днів, ви першими ліквідуєте наслідки ворожих обстрілів, з честю виконуючи покладені на вас завдання. Дякуємо вам за відданість справі, мужність та вірність обов’язку! Від усієї душі бажаємо вам міцного здоров’я, стальної витримки, успіхів на службі, мирного неба та найшвидшої Перемоги!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь