День фізичної культури і спорту

Дата: 09.09.2023 08:44
Кількість переглядів: 132

Вже традиційно у вересні згідно Указу Президента України  ми  відзначаємо День фізичної культури і спорту - свято всіх прихильників здорового способу життя, фізкультурників, спортсменів та ветеранів спорту.

Фото без опису

В Рокитнянській селищній територіальній громаді святкування розпочалося із шикування та руху колони (із вихованців Рокитнянської ДЮСШ та десяти збірних команд закладів освіти нашої громади) по вулиці Незалежності від центру селища до спорткомплексу «Рокитне». Попереду колони йшли прапороносці з Державним та Олімпійським прапорами, очолили колону Рокитнянський селищний голова Юрій БОГДАНОВ із заступниками  Миколою СОКОЛОВСЬКИМ і Олександром КОНОПЧУКОМ  та  секретарем  селищної ради Юрієм ШИМЧЕНКОМ. 

Фото без опису

На урочистій частині заходу очільник громади оголосив хвилину мовчання за загиблими внаслідок збройної агресії рф проти України, привітав всіх присутніх з Днем фізичної культури та спорту та вручив Подяку управління молоді та спорту  Київської обласної адміністрації  -  Миколі ХОМЕНКУ організатору та головному судді відкритих турнірів Рокитнянської СТГ з шашок, а Почесні грамоти управління молоді та спорту - команді наших славетних футболістів 65+: Михайлу КЛИМЕНКУ, Петру БРУХТІЮ, Віталію БЕЗУГЛОМУ, Василю ШТРИКІНУ, Василю КОРСУНУ, Олександру БАКАЛЕНКУ, Степану МОСКАЛИКУ і Анатолію СВЕРБИУСУ  - за високі спортивні досягнення.  Також  селищний голова відзначив  Дипломом Рокитнянської селищної ради Рокитнянську ДЮСШ за активну участь у підготовці та проведенні спортивно-масових заходів та Подяками Рокитнянської селищної ради Михайла Фещенка керівника шахового клубу МГО «СК «Інтеграл» – за популяризацію та розвиток інтелектуальних видів спорту на Рокитнянщині і Тетяну РЕДВАНОВУ тренера з тенісу за розвиток тенісу.

Фото без опису

За високий професіоналізм і багаторічну сумлінну працю Подяками Рокитнянської селищної ради були відзначені тренери Рокитнянської дитячо-юнацької школи, в тому числі їх директор В’ячеслав КАЛІНСЬКИЙ, інструктор-методист Олександр КАЛІНСЬКИЙ, а також тренер з джиу-джитсу Олександр ПОЛІЩУК, який з перших днів широкомасштабного вторгнення  захищав  нашу свободу і незалежність, був у полоні та знову повернувся до свої  юних вихованців. Такими ж Подяками за високий професіоналізм і багаторічну сумлінну були відзначені вчителі фізичної культури та спорту закладів освіти.

Фото без опису

Загальнокомандні кубки та дипломи Юрій БОГДАНОВ  вручив:  
- за І місце ІІ Спортивних іграх Рокитнянської СТГ серед команд закладів освіти 2023 року - Синявському ліцею;
- за ІІ місце ІІ Спортивних іграх Рокитнянської СТГ серед команд закладів освіти 2023 року - Телешівському ліцею;
- за ІІІ місце ІІ Спортивних іграх Рокитнянської СТГ серед команд закладів освіти 2023 року - Шарківській гімназії.

Начальники відділу освіти Людмила СОБОЛІВСЬКА і начальник відділу культури, молоді та спорту Рокитнянської селищної ради Тетяна КРУТЬ теж провітали спортсменів і фізкультурників із святом і побажали їм перемоги.

Фото без опису

До юних  спортсменів також звернулася наша землячка, майстер спорту міжнародного класу, олімпійська призерка і чемпіонка  Зимової універсіади - Катерина ГРИГОРЕНКО, яка розповіла про свій шлях до олімпійського п’єдесталу та побажала  їм  високих спортивних досягнень.

Патріотичною піснею привітали учасників заходу співачки Людмила ТКАЧУК і Валентина ШЕВЧУК.

Після завершення урочистої частини змагань всі юні учасники заходу взяли участь у загальній руханці під керівництвом хореографа Євгенії ЖИЖКО.

Для популяризації спорту та активного способу життя вихованці Рокитнянської ДЮСШ провели показові виступи із футболу, гандболу, вільної боротьби, джиу-джитсу та перегонів на лижоролерах і роликових ковзанах. Також юнаки та дівчата із задоволенням взяли участь у майстер-класі з тенісу та сеансах одночасної гри з шахів та шашок.

Крім вказаних активностей команди навчальних закладів нашої громади брали участь у  змаганнях з легкоатлетичної естафети, доджболу і малюкболу та олімпійській вікторині.

Після підведення підсумків змагань до юних спортсменів, тренерів і вчителів фізичної культури та спорту звернулася начальник  відділу культури, молоді та спорту Рокитнянської селищної ради Тетяна КРУТЬ і директор КУ Рокитнянської селищної ради «Центр професійного розвитку педагогічних працівників» Тетяна ЛИСИЦЯ вони подякували за активну участь у спортивному-масових заходах та разом із головним суддею змагань  Олександром КАЛІНСЬКИМ і спеціалістом І категорії відділу культури, молоді та спорту Рокитнянської селищної ради Тамарою ПОГАСІЙ вручили командам дипломи, медалі та грамоти.

За підсумками проведених змагань:
- естафета:
І місце виборола команда Рокитняського ліцею №3;
ІІ місце зайняла команда Телешівського ліцею;
ІІІ місце в команди Рокитняського ліцею-МАН;

- доджбол+малюкбол:
І місце вибороли команди: Рокитняського ліцею №3, Телешівського ліцею, Ромашківського ліцею;
ІІ місце зайняли команди: Рокитняського ліцею №1, Рокитняської гімназії №5, Шарківської гімназії;
ІІІ місце в команд: Рокитняського ліцею №2, Синявського ліцею, Рокитняської гімназії №4;

- Олімпійська вікторина:
І місце виборола команда Рокитняської гімназії №5;
ІІ місце зайняла команда Рокитняського ліцею №3;
ІІІ місце в  команди Синявського ліцею;

Щиро вітаємо всіх працівників фізичної культури і спорту, вчителів, тренерів, ветеранів галузі, всі хто бере участь у фізкультурно-оздоровчому житті Рокитнянщини! 

Бажаємо всім МИРУ, міцного здоров’я, успіхів, наполегливості та вдалих стартів і значних досягнень у житті й спорті!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь