ВІДБУЛОСЬ ЗАСІДАННЯ СЕСІЇ РОКИТНЯНСЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ

Дата: 07.09.2023 14:00
Кількість переглядів: 144

Фото без опису 07 вересня 2023 року під головуванням Рокитнянського селищного голови Юрія Богданова та секретаря селищної ради Юрія Шимченка відбулось засідання сорок четвертої сесії Рокитнянської селищної ради VIII скликання.

Фото без опису

На початку засідання присутні вшанували хвилиною мовчання пам'ять усіх військових, цивільних дорослих та дітей, які загинули внаслідок російської агресії.

На 44 сесії Рокитнянської селищної ради, за поданням селищного голови Юрія Богданова, затвердили на посаду старости старостинського округу № 5 – Пилипця Леоніда Миколайовича та старосту старостинського округу № 9 – Дем’яненка Петра Степановича, кандидатури яких за результатами проведеного громадського обговорення набрали необхідну кількість голосів та перевищили відсотковий поріг.

Фото без опису

Фото без опису

До порядку денного засідання сесії селищної ради включено 70 питань, які попередньо були розглянуті на постійних депутатських комісіях, серед них: про розробку Детального плану території особистого селянського господарства (виробничого напрямку) по вул. Поповича, в смт Рокитне Білоцерківського району Київської області; про затвердження змін до Програми «Турбота» Рокитнянської селищної ради на період 2021-2023 роки; про затвердження змін до Програми Рокитнянської селищної ради по підтримці заходів територіальної оборони (ДФРТГ № 1) на території Рокитнянської селищної територіальної громади на 2023 рік; про підсумки соціально-економічного та культурного розвитку Рокитнянської селищної територіальної громади за I півріччя 2023 року.

З усіх питань порядку денного пленарного засідання депутати схвалили відповідні рішення.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь