ВІДКРИТТЯ ПОЛІЦЕЙСЬКОЇ СТАНЦІЇ НА РОКИТНЯНЩИНІ

Дата: 31.08.2023 17:00
Кількість переглядів: 837

Фото без опису

Сьогодні, 31 серпня 2023 року, в рамках реалізації проекту «Поліцейський офіцер громади», у Рокитнянській селищній територіальній громаді відбулося офіційне відкриття поліцейської станції в с. Ольшаниця, на яке завітали керівництво громади на чолі із Рокитнянським селищним головою Юрієм Богдановим та поважні гості - начальник Головного управління Національної поліції в Київській області, генерал поліції третього рангу Андрій Нєбитов, голова Білоцерківської районної державної адміністрації Ірина Старенька, перший заступник голови Білоцерківської РДА Максим Кочура, заступник начальника Головного управління Національної поліції в Київській області, полковник поліції Максим Очеретяний та керівництво Білоцерківського районного управління поліції.

Фото без опису

У своєму вітальному слові начальник Головного управління Національної поліції в Київській області Андрій Нєбитов подякував очільнику нашої громади за допомогу у реалізації проекту та знак щирої вдячності вручив йому лист-подяку Головного управління Національної поліції в Київській області.

Фото без опису

Фото без опису

«Відкриття нової поліцейської станції - це крок у забезпечення безпеки Рокитнянської громади, що є невід’ємною частиною нашого сучасного комфортного життя та умов праці. Я дякую кожному жителю та голові громади за підтримку даного проекту. Сьогодні, у час війни, професія поліцейських офіцерів громад є не тільки престижною, а й досить затребуваною. Адже маємо багато викликів, з якими потрібно професійно та оперативно справлятися», - зазначила у своєму виступі Ірина Абрамівна.

Фото без опису

Рокитнянський селищний голова Юрій Богданов запевнив правоохоронців у своїй підтримці та всебічній допомозі, адже безпека жителів громади понад усе. Висловив сподівання, що поліцейський офіцер громади дійсно стане правоохоронцем нової генерації з новими підходами до роботи та філософією служби.

Фото без опису

Очільник поліції Київщини побажав своєму колезі, поліцейському офіцеру громади, вдалої, результативної служби на благо жителів Рокитнянської громади, вручивши йому помпову рушницю та сертифікат про успішне завершення навчання.

Фото без опису

А забезпечуватиме цілодобовий правопорядок в громаді капітан поліції Вадим Владиславович Везерський. Йому ж під час урочистостей вручив селищний голова ключі від службового автомобіля.

Фото без опису

Відсьогодні поліцейський офіцер громади оберігатиме та захищатиме спокій місцевих мешканців, аби кожен почував себе у безпеці.

Фото без опису

Головне завдання поліцейського офіцера - орієнтуватися на потреби місцевого населення, забезпечувати порядок на своїй території та своєчасного реагування на потреби громади. Адже головний лозунг поліціейського офіцера громади: "Я - ТУТ, ЩОБ ОБЕРІГАТИ, ЗАХИЩАТИ, ЖИТИ ТА ПРАЦЮВАТИ!".

Тож нехай в приміщенні нової поліцейської станції жителі нашої громади завжди отримують необхідну допомогу, відчувають підтримку та розуміння! А в Рокитнянській громаді та в усій Україні буде якомога менше ситуацій, які б вирішували поліцейські.

Довідково: Поліцейська станція знаходиться за адресою: с. Ольшаниця, вул. Центральна, 25.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь