Відбулось засідання комісії з питань надання одноразової матеріальної грошової допомоги жителям громади

Дата: 30.08.2023 17:00
Кількість переглядів: 159

Фото без опису30 серпня 2023 року Рокитнянський селищний голова, голова комісії Юрій Богданов провів засідання комісії з питань надання одноразової матеріальної грошової допомоги жителям громади.

Фото без опису

На початку засідання члени комісії дорозглянули заяви жителів Рокитнянської громади, будинки яких постраждали внаслідок стихійного лиха 26 липня 2023 року. Зазначимо, що робочими групами для оперативного реагування на виявлення наслідків стихії проводилися обстеження приватних домоволодінь (за заявами постраждалих власників будинків) Рокитнянської громади з метою встановлення факту завданої шкоди та спричинених збитків. Під час розгляду документів, наданих заявниками, комісією враховані акти умов проживання заявників та обсяги завданої шкоди.

Також на засіданні розглянуто заяви жителів громади щодо надання матеріальної грошової допомоги на лікування. Під час розгляду даних звернень комісією враховані обставини, зазначені в довідках (онкологічні захворювання, захворювання серцево-судинної системи, хірургічні втручання та інші тяжкі захворювання), виданих закладами охорони здоров’я. Ретельно вивчивши та обговоривши подані заяви, комісія прийняла відповідні рішення щодо надання матеріальної допомоги жителям громади.

В ході засідання комісії було розглянуто: 33 заяв про надання одноразової матеріальної допомоги постраждалим від стихійного лиха; 1 заява про надання матеріальної допомоги постраждалим від пожежі; 25 заяв про надання одноразової матеріальної допомоги на лікування; 2 заява про надання матеріальної допомоги на поховання померлої особи, яка на момент смерті не досягла пенсійного віку.

У засіданні взяли участь старости старостинських округів Рокитнянської громади та члени робочих груп для оперативного реагування на виявлення наслідків стихії.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь