РУСЛАН КРАВЧЕНКО: В БУЗОВІЙ ВІДНОВИЛИ ОДНУ З БАГАТОПОВЕРХІВОК, ЗРУЙНОВАНИХ УНАСЛІДОК РОСІЙСЬКОЇ АГРЕСІЇ

Дата: 28.08.2023 14:50
Кількість переглядів: 200

Фото без описуУ селі Бузова на Київщині відновили один із багатоквартирних будинків, який був зруйнований у результаті військової агресії росіян. Будинок відбудували коштом Київської обласної військової адміністрації та Дмитрівської громади. Про це у своєму дописі на Facebook повідомив начальник Київської ОВА Руслан Кравченко. 

Начальник КОВА опублікував відео відновленого будинку на своїй сторінці в соцмережі.

З початку повномасштабного вторгнення російські окупанти знищили в Бузовій майже 400 об’єктів. Із танків та важкої артилерії били по школі, пологовому, приватних та багатоповерхових будинках.

«П’ятиповерхівка на вул. Центральна, 17-E була зруйнована 5 березня 2022 року. Загальна площа руйнувань  – 390 м². До війни у 70 квартирах проживали понад 200 людей. Будинок почали відновлювати в січні цього року. Тут замінили перекриття, стіни, дах, вікна. Утеплили та оздобили фасади, закінчують роботи з благоустрою. Загалом відновили 17 квартир. У планах – відбудова котельні», – зазначив Руслан Кравченко. 

Загалом окупанти на Київщині знищили понад 27 тис. об’єктів.

«Ми вже відновили повністю або частково із забезпеченням життєдіяльності понад 12,6 тисячі. Більша частина – саме житло. Для процесу відновлення використовуємо всі можливості. Ми робимо все, щоб люди поверталися додому якомога швидше», – підкреслив начальник Київської ОВА.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь