НЕ ЗАБУВАЙМО ІМЕНА СВОЇХ ГЕРОЇВ

Дата: 27.08.2023 09:00
Кількість переглядів: 168

Фото без опису

Найстрашніше у цій клятій війні – це непоправні втрати Героїв української держави та мирного населення. У знак вдячності і поваги до кожного воїна УКРАЇНИ, щодня пам'ятаймо стільки життів покладено на вівтар свободи. Не забуваймо щоранку о 09:00 хвилиною мовчання вшановувати світлу пам'ять Героїв Небесного Війська.

Рік тому, у цей день, загинув наш земляк, старший технік 1 механізованої роти 1 механізованого батальйону в/ч А 4053, старший сержант, який боронив країну від ворогів – Стельмах Владислав Георгійович із села Ольшаниця. Боєць відважно боровся за мир у рідній Україні, проте дочекатися його не судилося. Під час виконання бойового завдання в населеному пункті Опитне Покровського району Донецької області життя солдата обірвалося.

Сьогодні, до останнього місця спочинку Героя, прийшли його рідні, знайомі, друзі, побратими, керівництво громади, які гідно віддали шану Його світлій пам’яті покладанням квітів та хвилиною мовчання.

Рокитнянщина розділяє біль втрати родини загиблого Воїна та завжди пам’ятатиме свого земляка, який боровся за незалежність і цілісність України.

ВІЧНА ПАМ’ЯТЬ І СЛАВА ГІДНОМУ СИНУ РОКИТНЯНСЬКОЇ ГРОМАДИ! 
СЛАВА УКРАЇНІ! ГЕРОЯМ СЛАВА!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь