НАШ ПРАПОР – ЦЕ СИМВОЛ СВОБОДИ І НЕЗАЛЕЖНОСТІ, СЛАВИ І ВІДРОДЖЕННЯ УКРАЇНИ

Дата: 23.08.2023 13:30
Кількість переглядів: 131

Фото без опису

З метою вшанування багатовікової історії українського державотворення та державної символіки незалежної України, сьогодні, 23 серпня, Рокитнянщина відзначила День Державного Прапора України.

На знак шани та поваги, керівництво Рокитнянської громади разом з учасниками бойових дій, солдатами Збройних Сил України, учасниками АТО/ООС, працівниками відділення поліції № 1 Білоцерківського районного управління поліції ГУНП в Київській області поклали квіти до пам'ятних знаків смт Рокитне та хвилиною мовчання вшанували всіх загиблих, які віддали свої життя за незалежність.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Далі, перед банером Героям Небесної Сотні під звуки Державного Гімну України, розпочалася церемонія підняття Державного Прапору України та Прапору Рокитнянщини. Почесну місію підняття Державного Прапора виконали військові.

Фото без опису

Наш прапор сьогодні на передових рубежах захисту нашої держави, там, де небезпечно; разом з нашими солдатами і офіцерами; там, де зі зброєю в руках патріоти захищають Україну. Наш прапор супроводжує загиблого воїна в останню путь. Прапор України – для нас неймовірно дорогий, вистражданий, проте улюблений символ, що додає нам мужності і віри в себе, віри в Україну. До історичних синьо-жовтих кольорів додалась кров Героїв, які поклали життя за Україну, за мирне небо над нашими головами, за можливість жити і працювати для України, для того, щоб швидше прийшла перемога над російським агресором. Відтак під звуки метроному відбулося вшанування пам’яті Героїв хвилиною мовчання.

За захист суверенітету та цілісності України, патріотизм, героїзм, мужність, наполегливість, витривалість, зразкову військову дисципліну, вагомий внесок у підтриманні правопорядку в умовах воєнного стану на території Рокитнянської громади та з нагоди Дня Державного Прапора України та Дня незалежності України нагороджено Почесною Грамотою і Подякою Київської обласної ради та Подяками Рокитнянської селищної ради захисників України та представників добровільного формування Рокитнянської територіальної громади № 1.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Бажаємо всім щастя, добра і миру! Нехай завжди гордо майорить над Україною синьо-жовтий стяг волі та єдності Українського народу. Божої благодаті, перемоги та процвітання Україні.

З Днем Державного Прапора України!

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь