НА БІЛОЦЕРКІВЩИНІ ТРИВАЄ ПІДГОТОВКА ГРОМАДЯН ДО НАЦІОНАЛЬНОГО СПРОТИВУ

Дата: 21.08.2023 17:00
Кількість переглядів: 159

Фото без описуУ рамках виконання Програми заходів національного спротиву з метою сприяння обороні України в Білоцерківському районі реалізується комплекс дій, спрямованих на максимальне залучення цивільного населення до навчань з основ оборони та тактичної медицини. Так, у Білій Церкві в межах підготовки населення до національного спротиву відбулися показові навчання для представників територіальних громад району.

У вишколі взяли участь заступник голови Київської обласної військової адміністрації Михайло Ємець, керівники Департаменту цивільного захисту, оборони та взаємодії з правоохоронними органами, Білоцерківської РВА та Білоцерківської районної ради, представники громад району та працівники органів місцевого самоврядування.

Теоретичними та практичними знаннями ділилися бійці 114-ї бригади Сил ТрО Київської області на чолі з командиром Олександром Ковалем. Учасники навчань відпрацьовували навички з тактичної медицини, стрілецької, інженерної і вибухової справи, радіохімічної безпеки, а також вчилися керувати БпЛА. Крім того, учасники отримали інші базові знання, необхідні для оборони країни та захисту від окупантів.

Взяти участь у вишколах можуть усі жителі Білоцерківського району, які досягли 18-річного віку. Для запису на навчання цивільного населення до національного спротиву слід звертатися до керівництва територіальних громад району.

Разом до Перемоги!

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь