Робочий візит першого заступника голови Білоцерківської РДА Максима Кочури до Рокитнянської громади

Дата: 18.08.2023 16:00
Кількість переглядів: 138

Фото без описуКерівництво Білоцерківської районної державної адміністрації під час робочих поїздок у громади району здійснює обов’язкову перевірку стану укриттів, закладів освіти, охорони здоров’я  та об’єктів критичної інфраструктури.

Сьогодні, перший заступник голови Білоцерківської РДА Максим Кочура здійснив візиту у Рокитнянську селищну територіальну громаду, де головну увагу приділив аналізу рівня створених безпекових умов та готовності об’єктів соціально-гуманітарної сфери до опалювального сезону.

Максим Кочура разом із Рокитнянським селищним головою Юрієм Богдановим та заступником селищного голови Олександром Конопчуком провели огляд закладів освіти громади, оцінили їхню готовність до початку нового навчального року та проінспектували стан укриттів, в яких мають знайти прихисток діти та педагоги у випадку повітряної тривоги.

Фото без опису

Також керівництво відвідали КЗ «Рокитнянський центр соціальної підтримки дітей та сімей «Чебурашка» та КНП «Рокитнянська багатопрофільна лікарня», обговорили з т.в.о. директора Валентиною Жарко здобутки і проблеми медичного закладу та оглянули облаштоване там укриття.

Фото без опису

Фото без опису

За підсумками поїздки Максим Кочура надав керівництву громади певні рекомендації та звернув увагу на приведенні у відповідність до норм законодавства евакуаційних шляхів та захисних споруд цивільного захисту, створенні запасів матеріалів, обладнання, інструменту, води та медичних засобів у закладах освіти, медицини тощо.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь