РУСЛАН КРАВЧЕНКО ПРОІНСПЕКТУВАВ ПРОЦЕС ВІДНОВЛЕННЯ НИЗКИ БУДИНКІВ У РАМКАХ UNITED24

Дата: 18.08.2023 10:21
Кількість переглядів: 122

Фото без описуНачальник Київської обласної військової адміністрації Руслан Кравченко проінспектував процес відновлення низки будинків у рамках UNITED24. Про це він написав на своїй сторінці у Facebook

«Дотримання термінів та якість робіт! Це те, чого вимагаю від кожного підрядника, залученого до відновлення пошкоджених обʼєктів на Київщині. Побував в Ірпені та Милі. Відвідав низку обʼєктів, де триває відновлення багатоквартирних будинків у рамках UNITED24. Крім того, що слідкую за роботами онлайн із власного кабінету, періодично виїжджаю безпосередньо на місце. Інспекції проводжу без попереджень, щоб розуміти реальний стан справ», – наголосив Руслан Кравченко.

Начальник Київської ОВА зауважив, що перед усіма стоїть головне завдання: якомога швидше відновити те, що зруйнували окупанти, і повернути людей додому. 

«Тому від підрядників вимагаю працювати оперативно та якісно. На всі зауваження та скарги людей щодо процесу робіт реагую невідкладно. Уся відбудова має бути прозорою, а кошти використовуватися ефективно. Від цього залежить довіра до нас як міжнародних партнерів, так і громадян України», – зауважив він. 

У рамках проєкту UNITED24 будуть відновлені 18 багатоквартирних будинків на Київщині. Роботи тривають уже на 16 обʼєктах. До повномасштабного вторгнення в цих будинках мешкали понад 4,5 тис. людей.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь