Стерилізація та вакцинація від сказу безпритульних тварин

Дата: 15.08.2023 16:55
Кількість переглядів: 173

Фото без опису

До уваги жителів громади!

Через війну кількість безпритульних тварин значно збільшилась. Якщо популяції бездомних собак не контролювати, чотирилапих стає все більше, і з’являється ризик їхнього здичавіння. Рішенням сесії Рокитнянської селищної ради від 29.06.2023 № 2523-41-VIII затверджено Програму поводження з тваринами та регулювання чисельності безпритульних тварин в Рокитнянській селищній територіальній громаді на 2023-2025 роки.

За результатами практичного досвіду європейських країн і інших міст України встановлено, що найбільш ефективним методом зменшення чисельності безпритульних тварин є метод біостерилізації. За цим методом безпритульні тварини після відлову не знищуються, а доставляються до притулку, де стерилізуються, отримують щеплення від сказу, обробляються від паразитів та, після закінчення терміну післяопераційного утримання,  відпускаються на колишнє місце мешкання.

У четвер, 17 серпня 2023 року, в усіх населених пунктах Рокитнянської селищної територіальної громади працівниками ветеринарної служби буде проводитись відлов, стерилізація та вакцинація від сказу безпритульних тварин (собак). Прохання власникам домашніх тварин забезпечити їх перебування в межах квартири або подвір’я (на прив’язі або у вольєрі) для уникнення потрапляння вашого улюбленця до ветеринарного закладу.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь