Рокитнянщина відзначила Міжнародний день молоді

Дата: 11.08.2023 15:50
Кількість переглядів: 317

11 серпня 2023 року у центрі селища Рокитне перед Центральним будинком культури відбувся урочистий концерт з нагоди Міжнародного дня молоді.

Фото без опису

День молоді гордо займає своє місце серед міжнародних свят, бо молоді люди яскраві і енергійні визначають перспективи своєї землі. Раніше в Україні День молоді відзначали в останню неділю червня, але чинний Президент України Володимир Зеленський переніс дату свята. І, починаючи з 2022 року, День молоді в Україні ми відзначаємо одночасно з усім світом!

Фото без опису

Сьогодні важкі часи для нашої країни і для всіх нас, бо в країні війна! Усі наші військові, волонтери, активні громадяни борються за найцінніше для кожного з нас - за нашу країну та її незалежність. Тож патріотично-благодійний концерт до Міжнародного дня молоді цього дня було поєднано зі збором коштів для допомоги воїнам Збройних Сил України, бо наші ЗСУ сьогодні  - це борці за свободу та волю нашої країни. А головним гаслом цього дня і концерту стали слова: «З любов’ю до ЗСУ»!

Фото без опису

Тож цього дня на Центральній алеї селища Рокитне розгорнулося справжнє святкове дійство. Молодь Рокитнянщини показала свої здібності й таланти у запальних рухливих флешмобах, танцях та у виконанні патріотичних пісень і віршів. Для усіх молодих та тих, хто молодий душею, було презентовано цікаву й насичену концертну програму, в якій взяли участь: хореографічний колектив сучасного естрадного танцю «Журавлинка» (керівник Регіна Чудновська), хореографічний ансамбль «Дрім-денс» (керівник Євгенія Жижко), ансамбль спортивно-бального танцю «Етюд» (керівник Ірина Боклан), сольні співачки Рокитнянщини – Людмила Ткачук, Валентина Шевчук, Ольга Биба, та діти - Лісовол Яна, Микитишенко Анастасія, Куць Поліна, Куць Софія.

Фото без опису

На захід завітало і керівництво громади – Рокитнянський селищний голова Юрій Богданов, заступник селищного голови Олександр Конопчук, секретар селищної ради Юрій Шимченко та депутати селищної ради.

Під час концерту усі учасники заходу схилили голови в скорботній хвилині мовчання в пам'ять наших  земляків та всіх, хто загинув за нашу країну, за її незалежність та волю.

На Центральній площі селища Рокитне було розміщено спеціальні скриньки і всі бажаючі мали змогу долучитися до збору коштів нашим військовим, адже кожна гривня – це великий внесок для підтримки Збройних Сил України! І цього дня для наших воїнів на фронт зібрали близько 6000 гривень.

Фото без опису

У переддень цього святкового дійства у нашій Публічній бібліотеці з нагоди Дня молоді бібліотекарі для своїх відвідувачів провели майстер-клас по виготовленню оберегових ляльок-мотанок «Подорожниця», які також буде передано нашим дорогим захисникам.  

Вся Україна, всі ми, українці, сьогодні прагнемо єдиного - щоб якнайшвидше нашою перемогою закінчилась війна, щоб повернулось щасливе мирне життя, щоб дитячі садочки і школи відвідували наші діти не під страшне виття сирени, а під веселий дитячий сміх!

Молодість – це постійна готовність до чогось нового, відсутність остраху перед незвіданим, це рішучі вчинки, це впевнені кроки в майбутнє. Тож, берімо приклад із молоді та будьмо молодими тілом, душею та мріями!

Вітаємо всіх зі святом, зичимо всім мирного неба та якнайшвидшої ПЕРЕМОГИ УКРАЇНИ!

 

Алла Нечепоренко



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь