Рокитнянщина відзначила Міжнародний день молоді

Дата: 11.08.2023 15:50
Кількість переглядів: 340

11 серпня 2023 року у центрі селища Рокитне перед Центральним будинком культури відбувся урочистий концерт з нагоди Міжнародного дня молоді.

Фото без опису

День молоді гордо займає своє місце серед міжнародних свят, бо молоді люди яскраві і енергійні визначають перспективи своєї землі. Раніше в Україні День молоді відзначали в останню неділю червня, але чинний Президент України Володимир Зеленський переніс дату свята. І, починаючи з 2022 року, День молоді в Україні ми відзначаємо одночасно з усім світом!

Фото без опису

Сьогодні важкі часи для нашої країни і для всіх нас, бо в країні війна! Усі наші військові, волонтери, активні громадяни борються за найцінніше для кожного з нас - за нашу країну та її незалежність. Тож патріотично-благодійний концерт до Міжнародного дня молоді цього дня було поєднано зі збором коштів для допомоги воїнам Збройних Сил України, бо наші ЗСУ сьогодні  - це борці за свободу та волю нашої країни. А головним гаслом цього дня і концерту стали слова: «З любов’ю до ЗСУ»!

Фото без опису

Тож цього дня на Центральній алеї селища Рокитне розгорнулося справжнє святкове дійство. Молодь Рокитнянщини показала свої здібності й таланти у запальних рухливих флешмобах, танцях та у виконанні патріотичних пісень і віршів. Для усіх молодих та тих, хто молодий душею, було презентовано цікаву й насичену концертну програму, в якій взяли участь: хореографічний колектив сучасного естрадного танцю «Журавлинка» (керівник Регіна Чудновська), хореографічний ансамбль «Дрім-денс» (керівник Євгенія Жижко), ансамбль спортивно-бального танцю «Етюд» (керівник Ірина Боклан), сольні співачки Рокитнянщини – Людмила Ткачук, Валентина Шевчук, Ольга Биба, та діти - Лісовол Яна, Микитишенко Анастасія, Куць Поліна, Куць Софія.

Фото без опису

На захід завітало і керівництво громади – Рокитнянський селищний голова Юрій Богданов, заступник селищного голови Олександр Конопчук, секретар селищної ради Юрій Шимченко та депутати селищної ради.

Під час концерту усі учасники заходу схилили голови в скорботній хвилині мовчання в пам'ять наших  земляків та всіх, хто загинув за нашу країну, за її незалежність та волю.

На Центральній площі селища Рокитне було розміщено спеціальні скриньки і всі бажаючі мали змогу долучитися до збору коштів нашим військовим, адже кожна гривня – це великий внесок для підтримки Збройних Сил України! І цього дня для наших воїнів на фронт зібрали близько 6000 гривень.

Фото без опису

У переддень цього святкового дійства у нашій Публічній бібліотеці з нагоди Дня молоді бібліотекарі для своїх відвідувачів провели майстер-клас по виготовленню оберегових ляльок-мотанок «Подорожниця», які також буде передано нашим дорогим захисникам.  

Вся Україна, всі ми, українці, сьогодні прагнемо єдиного - щоб якнайшвидше нашою перемогою закінчилась війна, щоб повернулось щасливе мирне життя, щоб дитячі садочки і школи відвідували наші діти не під страшне виття сирени, а під веселий дитячий сміх!

Молодість – це постійна готовність до чогось нового, відсутність остраху перед незвіданим, це рішучі вчинки, це впевнені кроки в майбутнє. Тож, берімо приклад із молоді та будьмо молодими тілом, душею та мріями!

Вітаємо всіх зі святом, зичимо всім мирного неба та якнайшвидшої ПЕРЕМОГИ УКРАЇНИ!

 

Алла Нечепоренко



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь