Відділ обслуговування громадян Головного управління ПФУ в смт Рокитне здійснює прийом за новою адресою

Дата: 04.08.2023 15:14
Кількість переглядів: 151

На завершення тижня відбулась робоча зустріч за участю Рокитнянського селищного голови Юрія Богданова, заступника Рокитнянського селищного голови Миколи Соколовського та начальника ГУ Пенсійного фонду у Київській області Василя Фатхутдінова.

Фото без опису

Минулого тижня постраждало від негоди приміщення сервісного центру відділу обслуговування громадян № 4 (смт Рокитне) управління обслуговування громадян Головного управління ПФУ у Київській області – шквальний вітер зніс покрівлю і це унеможливило проведення прийому громадян.

Під час зустрічі Василь Гайнулович подякував керівництву Рокитнянської селищної ради та Рокитнянському селищному голові Юрію Богданову, які, ні на мить не зволікаючи, відгукнулися на проблему, що трапилася, та віднайшли приміщення для екстренного переміщення працівників Фонду для продовження повноцінної роботи Головного управління та продовження ведення прийому громадян в належно створених умовах.

Вже 1 серпня спеціалісти сервісного центру розпочали повноцінний прийом у Центрі надання адміністративних послуг Рокитнянської селищної ради (смт Рокитне, вул. Незалежності, 2). Інші працівники відділу обслуговування громадян працюватимуть в колишньому приміщенні податкової, за адресою: смт Рокитне, вул. Ігоря Зінича, 2, яке Рокитнянська селищна рада надала Головному управлінню в оренду, затвердивши передачу на черговому засіданні 43 сесії Рокитнянської селищної ради VIII скликання. Сьогодні тут розміщуються працівники і проводяться відповідні технічні роботи.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь