НОВИНИ СПОРТУ РОКИТНЯНЩИНИ

Дата: 31.07.2023 16:00
Кількість переглядів: 160

Фото без опису

30 липня в смт Рокитне відбулися фінальні змагання чемпіонатів Рокитнянської селищної територіальної громади сезону 2023 року з футболу 7+1 та пляжного волейболу. Чемпіонат з  футболу завершився матчем між командами НСК «Савинці» та «Основа» с. Шарки, який закінчився з результатом 3:0 на користь футболістів «Основи», але цей результат аж ніяк не вплинув на розподіл призових місць, адже чемпіони та призери чемпіонату визначилися ще раніше.

Чемпіоном серед команд вищої ліги стала команда «Україна» с. Телешівка, другий призер – команда «Синявське» однойменного товариства, а третім призером стала команда «Динамо» відділу поліції.

Відзначаємо також привабливу гру команди «Рокитне - 2», яку вона демонструвала протягом всього сезону.

Серед команд першої ліги перше місце здобула команда НСК «Савинці», яка постійно прогресує та всіляко  розвиває свій сільський спортивний клуб, зокрема було приємно бачити Савинецьку команду разом із своїми фанатами (дорослими та дітьми) одягненими у нову фірмову футбольну форму та спортивні костюми з символікою їхнього клубу.

Друге місце серед команд першої ліги завоювала також постійно удосконалююча свою спортивну майстерність команда «Основа» с. Шарки, а третє місце зайняла команда «Збірна 30+» смт Рокитне.

По закінченню матчу між командами «Синявське» - «Динамо» та НСК «Савинці» - «Основа» с. Шарки, який проходив на території спортивного комплексу «Рокитне» була проведена церемонія нагородження переможців та призерів змагань.

Рокитнянський селищний голова Юрій БОГДАНОВ привітав футболістів усіх команд та вручив їм заслужені спортивні нагороди: кубки за І місця, дипломи, медалі та статуетки кращим гравцям.

Фото без опису

Кращим гравцем серед учасників вищої ліги був визнаний Артем ГОЛУБЕЦЬ з команди  «Україна» с. Телешівка, а серед учасників першої ліги – Степан КОВТУН з команди НСК «Савинці».

Відповідно до Регламенту проведення у фінальних змаганнях чемпіонату з пляжного волейболу взяли участь 3 чоловічих та 3 жіночих команди.

Змагання проходили на спортивному майданчику КЗ Рокитнянської селищної ради «Рокитнянський дитячий будинок «Чебурашка» за участю чоловічих команд з сіл: Синява, Острів та Ромашки і жіночих команд з сіл Острів, Ромашки та смт Рокитне.

В результаті напруженої та цікавої боротьби переможцем чемпіонату серед чоловіків стала команда с. Синява у складі двох Сергіїв ЛИПОВИХ (Андрійовича і Миколайовича), другими були волейболісти  з  с. Ромашки  (Андрій КЛІМУК і Владислав КОРСУН), а третіми - спортсмени з с. Острів (Андрій КАШУБА і Дмитро ГЛЯДЧЕНКО).

Серед жінок перше місце виборола команда с. Ромашки (Дарина ОРЄХОВА  і Анастасія ТИЩЕНКО), друге місце в команди с. Острів (Катерина ГРИГОРЕНКО і Юлія ГРИГОРЕНКО), а третє місце зайняла команда смт Рокитне (Марія ГРИГОРЕНКО і Анастасія МОРОЗОВА).

Кращими гравцями чемпіонату було визнано: серед чоловіків - Сергія ЛИПОВОГО (Миколайовича) з с. Синява,   серед жінок – Дарину ОРЄХОВУ з с. Ромашки.

Фото без опису

Фото без опису

Переможців і призерів змагань нагородили кубками за І місця, медалями та грамотами, а кращих гравців відповідними статуетками. 

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

      

            


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь