Відомий український актор завітав до Публічної бібліотеки

Дата: 28.07.2023 12:47
Кількість переглядів: 139

Фото без опису26 липня 2023 року відомий український актор Георгієвський Борис Володимирович завітав до Публічної бібліотеки, що в центрі селища Рокитне.

ГЕОРГІЄВСЬКИЙ БОРИС ВОЛОДИМИРОВИЧ народився 20 березня 1968 року в Києві в родині кінознавця В.В. Авксентьєвої. Свого часу закінчив акторський факультет Київського державного інституту театрального мистецтва ім. Карпенка-Карого (у 1992 році). 

Борис Володимирович - один із провідних артистів українського дубляжу. Грає у Київському академічному Молодому театрі.

У актора складний за красою тембру голос, драматичний темперамент, вільно володіє кількома музичними інструментами, при своїй фактурі досить пластичний - актор для виконання характерних ролей: злодіїв, хуліганів, героїв другого плану.

Фото без опису

У роботі активний, творчий, у ролях щирий, безпосередній, органічний, може працювати в різних жанрах, вільно володіє пером, музично обдарований, незмінний учасник - автор і виконавець капусників, молодіжний бард. Жоден творчий вечір, благодійна акція не проходить без його участі. Борис також має свій вокальний концертний репертуар.

Фото без опису

Дублював сотні ролей українською мовою для студій  «Le Doyen», «Постмодерн», «Tretyakoff Production» та інших. Був бренд-войсом телеканалу «2+2» і радіостанції «Super Radio».

То, а як же Борис Володимирович потрапив до нашого селища Рокитне? Раніше у 2017 році в Рокитному проводились зйомки нового українського фільму-драми «Вузький міст», де одним із головних героїв був Борис Володиморович. Йому тоді сподобався наш мальовничий край і він захотів його відвідати ще раз. Ось так актор і потрапив до нас у Рокитне.

Фото без опису

А цього дня у бесіді із бібліотекарями Борис Володимирович розповів, що дуже любить свою акторську професію та пишається тим, наразі українська кінематографія є затребуваною та стала популярною на світовій арені кіно.

Бесіда пройшла цікаво, жваво, у невимушеній атмосфері. Актор підтримував бібліотекарів, кажучи, що їхня професія – благородна справа! На згадку про наш край бібліотекарі подарували Борису Володимировичу ляльки-мотанки, пригостили смачним тортом із чаєм та домовились, що ця зустріч буде не остання!

Алла Нечепоренко


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь