Зеленський вручив паспорт доньці загиблого захисника з Рокитнянщини

Дата: 28.07.2023 15:27
Кількість переглядів: 156

28 липня з нагоди Дня Української Державності на урочистому зібранні біля Михайлівського собору в Києві відбулася церемонія вручення Президентом України паспортів 16-ти юним українцям, які досягли 14-річного віку.

«Сьогодні ми відзначаємо День Державності. Вже вдруге – в умовах повномасштабної війни. І всі ми прагнемо, щоб уже наступного року ми відзначили цей день так само у своїй вільній столиці, так само разом із нашими героями, але з перемогою. З перемогою, яка стане початком заслуженого та справедливого миру для всієї нашої землі, для всіх наших людей. Лише перемога над неволею дає справжню свободу, і сила перемоги визначає міцність і тривалість миру», – наголосив Президент під час виступу.

Фото без опису

Документ отримали діти з різних регіонів України, які  вимушено залишили свої домівки, та діти, батьки яких віддали життя за незалежність України, юні волонтери, переможці всеукраїнських олімпіад.

Фото без опису

Паспорт громадянина України отримала і жителька с. Ольшаниця Рокитнянської територіальної громади Самар Вікторія, батько дівчинки – Сергій Миколайович Самар – сержант, старший навідник третього гранатометного відділення протитанкового взводу 2-ого механізованого батальйону військової частини А4007 – загинув 21 квітня 2022 року на Донетчинні, захищаючи  територіальну цілісність України.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь