Ми пишаємося нашими спортсменами!

Дата: 21.07.2023 12:20
Кількість переглядів: 113

Фото без опису

Рокитнянський селищний голова Юрій Богданов привітав вихованку комунального закладу Рокитнянської селищної ради "Рокитнянська дитячо-юнацька спортивна школа" та бійцівського клубу "Valor" Анастасію Тарасівну Приліпко з визначними досягненнями у спорті та вручив Подяку Рокитнянської селищної ради, грошову винагороду і квіти. Юрій Андрійович висловив особливу вдячність Анастасії, адже її приклад доводить молоді громади, що наполеглива праця і терпіння обов’язково покажуть гідний результат.

Фото без опису

Приліпко Анастасія представляла Рокитнянську громаду з джиу-джитсу у м. Тернопіль та зайняла І місце, а також представляла Україну (разом із збірною командою) на чемпіонаті Європи з джиу-джитсу (JJIF) у Франції. Невдовзі, Анастасія братиме участь у чемпіонаті світу з джиу-джитсу в Казахстані.

Ви – наша гордість. Ви, без перебільшення, вписали нову сторінку в спортивну історію Рокитнянщини. Ваші здобутки – це приклад тяжкої наполегливої праці та незламної жаги до перемоги. Ви звеличуєте Рокитнянську громаду і всю Україну. Бажаємо Вам міцного здоров’я, щастя, удачі, підтримки від близьких людей, енергії, оптимізму, натхнення і підкорення нових спортивних вершин.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь