Ми пишаємося нашими спортсменами!

Дата: 21.07.2023 12:20
Кількість переглядів: 123

Фото без опису

Рокитнянський селищний голова Юрій Богданов привітав вихованку комунального закладу Рокитнянської селищної ради "Рокитнянська дитячо-юнацька спортивна школа" та бійцівського клубу "Valor" Анастасію Тарасівну Приліпко з визначними досягненнями у спорті та вручив Подяку Рокитнянської селищної ради, грошову винагороду і квіти. Юрій Андрійович висловив особливу вдячність Анастасії, адже її приклад доводить молоді громади, що наполеглива праця і терпіння обов’язково покажуть гідний результат.

Фото без опису

Приліпко Анастасія представляла Рокитнянську громаду з джиу-джитсу у м. Тернопіль та зайняла І місце, а також представляла Україну (разом із збірною командою) на чемпіонаті Європи з джиу-джитсу (JJIF) у Франції. Невдовзі, Анастасія братиме участь у чемпіонаті світу з джиу-джитсу в Казахстані.

Ви – наша гордість. Ви, без перебільшення, вписали нову сторінку в спортивну історію Рокитнянщини. Ваші здобутки – це приклад тяжкої наполегливої праці та незламної жаги до перемоги. Ви звеличуєте Рокитнянську громаду і всю Україну. Бажаємо Вам міцного здоров’я, щастя, удачі, підтримки від близьких людей, енергії, оптимізму, натхнення і підкорення нових спортивних вершин.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь