На порядку денному – обговорення стану підготовки об’єктів соціально-культурного призначення до опалювального періоду

Дата: 19.07.2023 19:28
Кількість переглядів: 92

Фото без описуРокитнянський селищний голова Юрій Богданов, начальники структурних підрозділів селищної ради та старший інженер служби експлуатації систем газопостачання управління експлуатації Кагарлицького відділення АТ «КИЇВОБЛГАЗ» Вадим Купчинський сьогодні, 19 липня, взяли участь у засіданні регіонального оперативного штабу з підготовки і забезпечення сталого функціонування господарського комплексу та об’єктів соціально-культурного призначення Київської області до роботи в осінньо-зимовий період 2023/2024 року, яке провів заступник голови Київської обласної державної адміністрації – керівник обласного штабу Микола Бойко. Нарада проходила в форматі онлайн.

Під час засідання штабу обговорили стан виконання плану заходів з підготовки господарського комплексу та об’єктів соціально-культурного призначення Київської області, включаючи заклади освіти та охорони здоров’я, до роботи в осінньо-зимовий період 2023/2024 року. Окрема увага була акцентована на проблемних питаннях, які виникли під час реалізації запланованих дій, та можливих шляхах їх вирішення. 

Серед іншого учасники наради розглянули питання забезпечення альтернативними джерелами електроенергії об’єктів критичної інфраструктури та заготівлю біопалива для сталої роботи в осінньо-зимовий період.

«Майбутній опалювальний сезон буде не менш складним, ніж попередній. Наголошую, що всі об’єкти житлово-комунального господарства та соціально-культурного призначення мають бути готовими до зими належним чином. Наразі робота триває в посиленому режимі та відповідає запланованим графікам. Перебуваємо на постійному зв’язку з територіальними громадами, аби оперативно вирішувати питання, що виникають під час підготовки. Діємо злагоджено та послідовно, враховуючи досвід минулої зими», – зазначив Микола Бойко.

За підсумками роботи штабу були прийняті рішення, обов’язкові для виконання очільниками всіх громад та  керівниками об’єктів господарського і соціально-культурного призначення.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь