УВАГА! ОГОЛОШЕННЯ! ГРОМАДСЬКЕ ОБГОВОРЕННЯ КАНДИДАТУРИ СТАРОСТИ

Дата: 13.07.2023 19:59
Кількість переглядів: 238

Фото без опису

Відповідно до розпорядження Рокитнянського селищного голови Богданова Ю.А. від 12.07.2023 № 353 «Про проведення громадського обговорення кандидатури старости старостинського округу № 11 Рокитнянської селищної ради» на території старостинського округу № 11 Рокитнянської селищної ради буде проведено громадське обговорення шляхом заповнення підписних листів про підтримку кандидатури старости старостинського округу № 11.

Рокитнянський селищний голова Богданов Ю.А. вносить на громадське обговорення кандидатури НЕХАЯ СЕРГІЯ ВОЛОДИМИРОВИЧА та ПАЩЕНКО ОКСАНИ МИКОЛАЇВНИ на посаду старости старостинського округу № 11 Рокитнянської селищної ради.

Опитування жителів старостинського округу № 11 (села Бирюки та Пугачівка)  буде проводитись:

Місце проведення: Київська обл., Білоцерківський р-н., с. Бирюки, вул. Шевченка, 17 в приміщенні Бирюківського сільського будинку культури.

З метою опитування максимальної кількості жителів старостинського округу, процес опитування включатиме також відвідування членами комісії місць проживання громадян старостинського округу № 11 (с. Бирюки та Пугачівка), що є повнолітніми та мають право голосу на виборах.

Дата та час проведення: неділя 30 липня 2023 року з 09:00 до 18:00.

До громадського обговорення запрошуються жителі старостинського округу №11, які є громадянами України і мають право голосу на виборах, виборча адреса (адреса місця реєстрації), яких віднесена до території відповідного старостинського округу.

Жителям старостинського округу № 11 для участі в громадському обговоренні необхідно мати паспорт громадянина України (ID-картку та додаток до неї) або тимчасового посвідчення громадянина України - для осіб, недавно прийнятих до громадянства України.

Комісія з проведення громадського обговорення кандидатури старости на території старостинського округу № 11 Рокитнянської селищної ради

 

 

Фото без опису

БІОГРАФІЧНА ДОВІДКА

Кандидата на посаду старости старостинського округу № 11

(с. Бирюки, с. Пугачівка)

Рокитнянської селищної ради

Нехая Сергія Володимировича

Я, Нехай Сергій Володимирович народився 13.01.1986 року в м. Біла Церква. Батько, Нехай Володимир Федорович, мати, Нехай Ольга Іванівна.    

Із 1992 року по 2003 рік навчався у Бирюківському навчально-виховному об’єднанні «Загальноосвітня школа 1-3 ступенів» Рокитнянського району Київської області.

Після закінчення школи у 2003 році вступив на навчання до Економічного коледжу КНЕУ, який закінчив у 2005 році зі спеціальністю «Економіка підприємства» і здобув кваліфікацію «молодший спеціаліст з економіки підприємства».    

У серпні 2005 року вступив до державного вищого навчального закладу «Київський національний економічний університет ім. Вадима Гетьмана» за спеціальністю «Банківська справа» та здобув кваліфікацію «Бакалавр з банківських справ». Закінчив університет у жовтні 2008 р.

У листопаді 2008 року вступив до державного вищого навчального закладу «Київський національний університет ім. Вадима Гетьмана» і отримав повну вищу освіту за спеціальністю «Банківська справа» та здобув кваліфікацію магістра з банківської справи, в лютому 2010 року закінчив навчання.      

Із серпня 2006 року по жовтень 2010 року працював економістом сектору оперативної роботи в банку «Фінанси та Кредит».

Із листопада 2010 по травень 2022 року працював у виробничо-дистриб’юторській компанії ТОВ «Бадваси».

Із лютого 2016 року веду власну справу по постачанню для населення засобів захисту рослин.

Неодружений.          

У Збройних силах України не служив.

 

 

Фото без опису

БІОГРАФІЧНА ДОВІДКА

Кандидата на посаду старости старостинського округу № 11

(с. Бирюки, с. Пугачівка)

Рокитнянської селищної ради

Пащенко Оксани Миколаївни

Я, Пащенко Оксана Миколаївна народилася 10.07.1974 року в родині робітників в смт Рокитне Київської області. Батько - Максудов Микола Сергійович. Мати - Максудова Тетяна Миколаївна, пенсіонерка. 

Із 1981 року по 1991 рік навчалася у Рокитнянській середній школі № 2, де отримала атестат про повну середню освіту.

З 1991 по 1993 рік навчалася у професійному коледжі № 12 м. Біла Церква і отримала диплом розкрійника.

З 2007 по 2012 рік навчалася у Білоцерківському аграрному університеті на заочній формі навчання і отримала повну вищу освіту за спеціальністю «Агрономія» та здобула кваліфікацію агронома.

З 1993 по 1994 рік працювала у дитячому садочку СП «Рось» вихователем.

З кінця 1994 року по 2004 рік перебувала у декретній відпустці та відпустці по догляду за дитиною. У листопаді 2004 року звільнилася з СП «Рось» за власним бажанням.

З липня 2008 року по червень 2014 року працювала продавцем магазину в с. Бирюки Рокитнянського РайСТ. У 2014 році звільнилася за власним бажанням.

З травня 2017 по листопад 2018 – начальник відділення поштового зв’язку с. Бирюки ПАТ «Укпошта». Звільнилася за власним бажанням.

Одружена. Чоловік – Пащенко Володимир Іванович, на даний час військовослужбовець.

Маю двох доньок: Пащенко Наталію Володимирівну та Пащенко Ольгу Володимирівну.


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь