УВАГА! ОГОЛОШЕННЯ! ГРОМАДСЬКЕ ОБГОВОРЕННЯ КАНДИДАТУРИ СТАРОСТИ

Дата: 13.07.2023 19:59
Кількість переглядів: 257

Фото без опису

Відповідно до розпорядження Рокитнянського селищного голови Богданова Ю.А. від 12.07.2023 № 353 «Про проведення громадського обговорення кандидатури старости старостинського округу № 11 Рокитнянської селищної ради» на території старостинського округу № 11 Рокитнянської селищної ради буде проведено громадське обговорення шляхом заповнення підписних листів про підтримку кандидатури старости старостинського округу № 11.

Рокитнянський селищний голова Богданов Ю.А. вносить на громадське обговорення кандидатури НЕХАЯ СЕРГІЯ ВОЛОДИМИРОВИЧА та ПАЩЕНКО ОКСАНИ МИКОЛАЇВНИ на посаду старости старостинського округу № 11 Рокитнянської селищної ради.

Опитування жителів старостинського округу № 11 (села Бирюки та Пугачівка)  буде проводитись:

Місце проведення: Київська обл., Білоцерківський р-н., с. Бирюки, вул. Шевченка, 17 в приміщенні Бирюківського сільського будинку культури.

З метою опитування максимальної кількості жителів старостинського округу, процес опитування включатиме також відвідування членами комісії місць проживання громадян старостинського округу № 11 (с. Бирюки та Пугачівка), що є повнолітніми та мають право голосу на виборах.

Дата та час проведення: неділя 30 липня 2023 року з 09:00 до 18:00.

До громадського обговорення запрошуються жителі старостинського округу №11, які є громадянами України і мають право голосу на виборах, виборча адреса (адреса місця реєстрації), яких віднесена до території відповідного старостинського округу.

Жителям старостинського округу № 11 для участі в громадському обговоренні необхідно мати паспорт громадянина України (ID-картку та додаток до неї) або тимчасового посвідчення громадянина України - для осіб, недавно прийнятих до громадянства України.

Комісія з проведення громадського обговорення кандидатури старости на території старостинського округу № 11 Рокитнянської селищної ради

 

 

Фото без опису

БІОГРАФІЧНА ДОВІДКА

Кандидата на посаду старости старостинського округу № 11

(с. Бирюки, с. Пугачівка)

Рокитнянської селищної ради

Нехая Сергія Володимировича

Я, Нехай Сергій Володимирович народився 13.01.1986 року в м. Біла Церква. Батько, Нехай Володимир Федорович, мати, Нехай Ольга Іванівна.    

Із 1992 року по 2003 рік навчався у Бирюківському навчально-виховному об’єднанні «Загальноосвітня школа 1-3 ступенів» Рокитнянського району Київської області.

Після закінчення школи у 2003 році вступив на навчання до Економічного коледжу КНЕУ, який закінчив у 2005 році зі спеціальністю «Економіка підприємства» і здобув кваліфікацію «молодший спеціаліст з економіки підприємства».    

У серпні 2005 року вступив до державного вищого навчального закладу «Київський національний економічний університет ім. Вадима Гетьмана» за спеціальністю «Банківська справа» та здобув кваліфікацію «Бакалавр з банківських справ». Закінчив університет у жовтні 2008 р.

У листопаді 2008 року вступив до державного вищого навчального закладу «Київський національний університет ім. Вадима Гетьмана» і отримав повну вищу освіту за спеціальністю «Банківська справа» та здобув кваліфікацію магістра з банківської справи, в лютому 2010 року закінчив навчання.      

Із серпня 2006 року по жовтень 2010 року працював економістом сектору оперативної роботи в банку «Фінанси та Кредит».

Із листопада 2010 по травень 2022 року працював у виробничо-дистриб’юторській компанії ТОВ «Бадваси».

Із лютого 2016 року веду власну справу по постачанню для населення засобів захисту рослин.

Неодружений.          

У Збройних силах України не служив.

 

 

Фото без опису

БІОГРАФІЧНА ДОВІДКА

Кандидата на посаду старости старостинського округу № 11

(с. Бирюки, с. Пугачівка)

Рокитнянської селищної ради

Пащенко Оксани Миколаївни

Я, Пащенко Оксана Миколаївна народилася 10.07.1974 року в родині робітників в смт Рокитне Київської області. Батько - Максудов Микола Сергійович. Мати - Максудова Тетяна Миколаївна, пенсіонерка. 

Із 1981 року по 1991 рік навчалася у Рокитнянській середній школі № 2, де отримала атестат про повну середню освіту.

З 1991 по 1993 рік навчалася у професійному коледжі № 12 м. Біла Церква і отримала диплом розкрійника.

З 2007 по 2012 рік навчалася у Білоцерківському аграрному університеті на заочній формі навчання і отримала повну вищу освіту за спеціальністю «Агрономія» та здобула кваліфікацію агронома.

З 1993 по 1994 рік працювала у дитячому садочку СП «Рось» вихователем.

З кінця 1994 року по 2004 рік перебувала у декретній відпустці та відпустці по догляду за дитиною. У листопаді 2004 року звільнилася з СП «Рось» за власним бажанням.

З липня 2008 року по червень 2014 року працювала продавцем магазину в с. Бирюки Рокитнянського РайСТ. У 2014 році звільнилася за власним бажанням.

З травня 2017 по листопад 2018 – начальник відділення поштового зв’язку с. Бирюки ПАТ «Укпошта». Звільнилася за власним бажанням.

Одружена. Чоловік – Пащенко Володимир Іванович, на даний час військовослужбовець.

Маю двох доньок: Пащенко Наталію Володимирівну та Пащенко Ольгу Володимирівну.


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь