Краса, добро та любов переможе!

Дата: 13.07.2023 11:18
Кількість переглядів: 89

Фото без опису

Наша Рокитнянщина славиться талановитими людьми. Запруддя – село Рокитнянської громади, яке вражає своєю згуртованістю, особливо останнім часом, з початком повномасштабного вторгнення росії.

Сьогодні, 12 липня 2023 року, в Запрудянській бібліотеці-філії відбувся літературно-музичний ранок «Краса, добро та любов переможе!», який організувала завідуюча бібліотекою Тетяна Барляк. З вуст місцевих поетів Івана Кириленка, Валентини Сиротенко та Ніни Редьки звучали різнопланові поезії, у яких вони виразили шану та повагу багатовіковим традиціям, незламній волі та силі місцевих мешканців. Присутні на заході Ольга Бондар та Тетяна Папуша з великим захопленням розповіли про прості та складні моменти з життя села із чуттєвістю та відвертістю.

Цей захід став творчою подією, в якій учасники змогли висловити свої почуття та емоції через слово і пісню. Вона стала символом їхньої відданості та віри в перемогу добра, любові та краси.

Запруддя, село Рокитнянської громади, знову продемонструвало свою непохитну духовну силу та єдність. Бібліотека стала місцем, де відбуваються зустрічі, що об’єднують людей, надихають їх на вираження своїх почуттів та думок. Такі заходи сприяють формуванню та підтримці культурно-творчого середовища та розвитку талантів.

Людмила Марковська


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь