Сімейна орієнтованість в програмі медичних гарантій

Дата: 10.07.2023 09:41
Кількість переглядів: 37

Фото без описуПідтримка родини під час лікування може сприяти загальному фізичному та психічному благополуччю пацієнта. Саме тому Програма медичних гарантій є сімейноорієнтованою в наданні медичних послуг.

✅Яким чином Програма медгарантій наближає медичну допомогу до пацієнта та його родини?

Супровід пацієнтів із туберкульозом на первинній ланці. Ця послуга дозволяє людині після завершення лікування в стаціонарі, коли перестає виділятися бактерія туберкульозу, продовжити відновлення вдома під наглядом сімейного лікаря. І при цьому бути поруч із родиною та вести соціально повноцінне життя.

Пакет "Психіатрична допомога, яка надається мобільними мультидисциплінарними командами". Завдяки цьому, людина може продовжувати лікування вдома після закінчення гострого перебігу хвороби. Мобільна мультидисциплінарна команда за потреби виїжджає до пацієнта за місцем перебування і надає допомогу.

Пакет послуг із мобільної паліативної допомоги. Він дозволяє людині, перебуваючи вдома, отримувати безоплатно не тільки лікування симптомів захворювання, знеболення, а й психологічну допомогу та навчання родини піклуванню по особу з захворюванням, що загрожує життю.

До всіх пакетів Програми медгарантій із реабілітації включено навчання сім’ї особливостям догляду за хворим, запобіганню можливих ускладнень і дотриманню рекомендацій. Кваліфікована допомога близьких допомагає пацієнту якнайшвидше пристосуватись до нових умов життя після лікування у стаціонарі.

НСЗУ переконана, що залучення родини у процес відновлення хворого значно покращує фізичне та психосоціальне здоров’я пацієнта, прискорює одужання і збільшує задоволеність медичними послугами.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь