З РІДНИМ СЛОВОМ МІЦНІЄ ДЕРЖАВА

Дата: 05.07.2023 15:56
Кількість переглядів: 85

Фото без опису

05 липня 2023 року у Рокитнянській селищній бібліотеці-філії відбулася година спілкування "З РІДНИМ СЛОВОМ МІЦНІЄ ДЕРЖАВА", організована Людмилою Марковською, на яку були запрошені поетеси літературно-мистецького об'єднання "Відродження"  Наталія Ненюк та Вікторія Рибалка.

З вуст поетес звучали вірші про любов до рідної мови та України. Наша українська мова – красива і багата, мелодійна і щира, як і душа українського народу. Поетичні рядки стали мостом, що об'єднав присутніх у залі, нагадавши кожному про важливість пізнання і підтримки рідної мови.

Українська мова, як відомо, є однією з найстаріших мов у світі. Вона має свою неповторну історію, багату культурну спадщину, яку передають з покоління в покоління. Мова - це не просто засіб спілкування, вона є основою національної самосвідомості та самовизначення народу. В рідній мові ми чуємо голос наших предків, відчуваємо силу слова, яке несе в собі історію, мудрість та культурну спадщину нашої держави.

Завідуюча Рокитнянською бібліотекою-філією Людмила Бевз презентувала книжково-ілюстративну виставку "Мова рідна, слово рідне", яка складалася з книг, що прославляють українську мову і допомагають глядачеві краще зрозуміти суть і значення української мови.

Книжковий фонд Рокитнянської селищної бібліотеки поповнився новою книгою «Моя Україна в серці моїм», подарованою поетесою Вікторією Рибалка.

Нехай ці поетичні вірші та книжкова виставка стануть поштовхом для кожного з нас берегти, пізнавати та пишатися українською мовою - невід'ємною частиною нашого національного духу.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь