Інформаційне повідомлення про результати громадського обговорення кандидатури старости старостинського округу № 10 Рокитнянської селищної ради

Дата: 04.07.2023 16:07
Кількість переглядів: 108

Фото без описуРокитнянською селищною радою проведено громадське обговорення кандидатури старости старостинського округу № 10 Рокитнянської селищної ради у формі опитування громадян округу шляхом заповнення підписних листів.

Громадське обговорення проводилось 02 липня 2023 року у приміщенні Савинецького сільського будинку культури за адресою: Київська область, Білоцерківський район, с. Савинці, вул. Українська, 3 та у приміщенні колишньої Маківської сільської ради за адресою: Київська область, Білоцерківський район, с. Маківка, вул. Білоцерківська, 2.

З метою опитування максимальної кількості жителів старостинського округу, процес опитування включало також відвідування членами комісії місць проживання громадян старостинського округу № 10, що є повнолітніми та мають право голосу на виборах.

За результатами громадського обговорення у старостинському окрузі № 10 Рокитнянської селищної ради кандидат на посаду старости – Савчук Наталія Петрівна отримала підтримку 476 жителів, що становить 37,9 % голосів від загальної кількості жителів округу, які є громадянами України і мають право голосу на виборах.

Комісією рекомендовано селищному голові внести на затвердження Рокитнянської селищної ради кандидатуру Савчук Наталії Петрівни на посаду старости старостинського округу № 10 Рокитнянської селищної ради (протокол № 2 додається).

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь