НИЗЬКИЙ УКЛІН: РОКОВИНИ ЗАГИБЕЛІ ГЕРОЯ ІВАНА ПОНОМАРЕНКА

Дата: 27.06.2023 11:00
Кількість переглядів: 84

Фото без опису

Сьогодні, 27 червня, виповнюється рік, як жорстока війна обірвала життя молодого захисника України, жителя села Насташка, старшого солдата, оператора протитанкового взводу 3 механізованого батальйону в/ч А 2167 - ПОНОМАРЕНКА ІВАНА ВІКТОРОВИЧА.

Вірний син своєї Батьківщини, він став на її захист зі зброєю у руках. Боронив рідну землю у складі 72-ї окремої механізованої бригади імені Чорних Запорожців. До останнього подиху залишався вірним військовій присязі, українському народові та своїй Вітчизні, яку надзвичайно любив.

Цього дня керівництво Рокитнянської селищної ради, рідні та друзі відвідали місце останнього спочинку Героя, поклали квіти на могилу та вшанували пам'ять Воїна хвилиною мовчання.

Фото без опису

Швидко плине час, але не стихає гіркий біль втрати. Світлі спогади про Івана – людину із чуйним серцем та доброю душею – назавжди залишаться у пам’яті тих, хто знав його і любив.

ВІЧНА ПАМ’ЯТЬ ТА ЦАРСТВО НЕБЕСНЕ!

Указом Президента України від 22 березня 2022 року № 157/2022 «За особисту мужність і самовіддані дії, виявлені у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України, вірність військовій присязі» Іван Пономаренко нагороджений орденом «За мужність» ІІІ ступеня.

Указом Президента України від 29 липня 2022 року № 541/2022 «За особисту мужність і самовіддані дії, виявлені у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України, вірність військовій присязі» Іван Пономаренко нагороджений орденом «За мужність» ІІ ступеня (посмертно).


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь