Відділ Харчування Міжнародного Медичного Корпусу проводить дослідження практик годування немовлят та дітей раннього віку в Україні

Дата: 26.06.2023 09:19
Кількість переглядів: 40

Фото без описуМіжнародний Медичний Корпус є повноцінно зареєстрованою в Україні організацією з 1999 року, на даний час нараховує більше 400 співробітників і надає багатосекторову інтегровану підтримку постраждалому населенню України у сфері охорони здоров’я, включно із психологічною підтримкою, підтримкою харчування, захисту, притулку, відділом води, санітарії та гігієни (області: Київська, Чернігівська, Харківська, Дніпропетровська, Запорізька, Миколаївська, Херсонська, Одеська, Львівська, Тернопільська, Вінницька, Чернівецька, Івано-Франківська) https://internationalmedicalcorps.org/country/ukraine/

 З липня 2022 Міжнародний Медичний Корпус забезпечує підтримку належних практик годування дітей грудного та раннього віку, надає підтримку вагітним жінкам, матерям, піклувальникам і їх дітям.

Підтримка в Програмі Харчування включає:

  • забезпечення інформацією та навчанням з годування дітей грудного та раннього віку у встановлених Просторах для матері і дитини, медичних установах, головним чином, у пологових та дитячих лікарнях;
  • підтримка дітей віком 6-23 місяців продуктами прикорму;
  • забезпечення підгузками дітей до п'яти років через їх матерів/піклувальників.

 Останні дослідження практик годування дітей віком до 2-х років в Україні, на якому базується багато розрахунків та рекомендацій програм гуманітарних організацій, донорів та урядів країн, що підтримують Україну, проводилися у 2012 та 2015 році. Наразі дуже потрібні актуальні дані, особливо щодо того, як зараз в Україні годують своїх дітей матері та піклувальниці з вразливих категорій (ВПО, малозабезпечені, багатодітні родини тощо).

 Тому, для покращення якості надання допомоги відповідно до правильних практик годування немовлят та дітей раннього віку, Міжнародний Медичний Корпус проводить дослідження.

Цільова категорія: матері, піклувальники та опікуни дітей віком від 0 до 2-ох років ВРАЗЛИВИХ КАТЕГОРІЙ (ВПО, малозабезпечені родини, багатодітні родини, тощо).

 Форма проведення дослідження: конфіденційні інтерв’ю із зазначеними категоріями про харчування їх дітей та гуманітарну допомогу.                     

Для збільшення якості отриманих показників люди для бесід будуть вибрані випадковим чином із загального списку. Цей список має репрезентувати всі райони та громади Київської області та м. Київ

Інформація надана матір’ю/піклувальником буде оброблена конфіденційно, участь в опитуванні є добровільною. Міжнародний Медичний Корпус гарантує, що команда, що ставить питання, повністю пояснюватиме мету обговорення і знаходитиме згоду перед початком діяльності.

 Мета дослідження:

 дослідити рівень харчування дітей до 2-ох років в умовах надзвичайних ситуацій;

  • інтегрувати програми з навчання правильних практик вигодовування немовлят і дітей раннього віку у вже існуючі (довоєнні та післявоєнні) проекти;
  • оптимізувати спроможність надання ефективної допомоги населенню у надзвичайних ситуаціях;
  • оновити дані дослідження 2015 року, відповідно до яких надається гуманітарна та інформаційна допомога населенню України гуманітарними організаціями.

  Ми створили коротку анкету для попередньої реєстрації тих матерів та піклувальників дітей до двох років, які належать до вразливих категорій населення, та будуть згодними відповісти на опитування. В анкеті вони можуть залишити контактний номер, за яким з ними зв’яжуться представники команди.

  Форма учасника опитування практик годування немовлят та дітей раннього віку (К) (ona.io)  (https://enketo.ona.io/x/6sjlloOU)


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь