Перший жіночий бізнес-форум «Жіноче лідерство в часи викликів. КИЇВЩИНА»

Дата: 20.06.2023 10:10
Кількість переглядів: 72

Фото без описуЗ метою підтримки жіночого підприємництва в Київській області та відзначення ролі жінки в сьогоденні, Київська обласна державна адміністрація (Київська обласна військова адміністрація) спільно з міжнародним клубом Woman Business Club та Агентством США з міжнародного розвитку USAID організовує Перший жіночий бізнес-форум «Жіноче лідерство в часи викликів. КИЇВЩИНА» (далі - Форум).

Форум покликаний посилити можливості жінок в бізнесі, надихнути не боятися розпочинати та продовжувати власну справу. На заході підприємниці Київської області поділяться своїми історіями, як їм довелося зіткнутися з небаченими раніше викликами: евакуювати не лише свої сім’ї, а й бізнеси, шукати нові ринки збуту і клієнтів, можливості сплачували податки, створювати робочі місця та допомагати армії.

Також у рамках Форуму, з нагоди засвідчення поваги та вдячності за відвагу лідерок Київщини, заплановано Урочисте нагородження підприємниць Київської області за важливий внесок у відновлення регіону.

Захід відбудеться 21 червня 2023 року о 09.30 год. в готельному комплексі Ramada Encore Kiev (м. Київ Столичне шосе, 103, конферецзал Kiev Ballroom).  

Участь у заході можлива за попередньої реєстрації за посиланням http://surl.li/hzgao

Контактна особа: Тофанівська Ірина – заступник директора Департаменту економіки Київської обласної державної адміністрації, тел. 093 986 29 01.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь