РОКИТНЯНСЬКА ГРОМАДА ЗНОВУ ОМИВАЄТЬСЯ СЛІЗЬМИ. І ТЕМНІЄ ДЕНЬ, РОЗРИВАЄТЬСЯ СЕРЦЕ ВІД БОЛЮ…

Дата: 16.06.2023 10:41
Кількість переглядів: 272

Фото без опису

Минуло 9 місяців з того часу, як зник безвісти військовослужбовець ДМИТРО СЕРГІЙОВИЧ ШИЛО, житель селища Рокитне (1999 року народження). Усі ми жили надією, що, можливо у полоні, але живий… Та, на жаль, підтвердилося найгірше… 

Сьогодні надійшла сумна звістка про загибель старшого лейтенанта, командира взводу - ДМИТРА СЕРГІЙОВИЧА ШИЛА, який з перших днів війни захищав Україну від ворожих окупантів, який захищав нашу землю, захищав кожного з нас...

Дмитру назавжди залишиться 22… Молодий, сильний за характером, доброзичливий і відкритий, завжди готовий допомогти, повний мрій та планів на майбутнє, які, на превеликий жаль, вже не здійсняться… Він віддав своє життя за рідну землю, за життя кожного українця.

Колектив Рокитнянської селищної ради висловлює щирі співчуття своїй колезі з приводу тяжкої втрати - загибелі сина Дмитра, який 16 вересня 2022 року в бою на Херсонщині віддав своє життя за Батьківщину. Ми поділяємо Ваше горе і сумуємо разом з Вами. Прийміть слова подяки за те, що виховали справжнього патріота, вірного сина та справжнього Захисника України. Невимовний біль, безмежна скорбота, вічна і світла пам'ять мужньому Герою, люблячому синові.

Низький уклін Матері Героя!

Спи спокійно, Воїне. Добра світла пам’ять про тебе і вдячність за твій подвиг назавжди залишаться у наших серцях. На жаль, ненька Україна платить високу ціну і втрачає яскравий цвіт свого народу. Та Герої не вмирають, вони залишаються у нашому серці і ніколи не зникнуть з пам'яті вдячних поколінь.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь