Вступ на магістерську програму "Державне управління у сфері містобудівної діяльності"

Дата: 05.06.2023 15:56
Кількість переглядів: 69

Фото без описуНеобхідність вирішення в умовах воєнного стану комплексу нагальних проблем щодо відновлення інфраструктури, об’єктів цивільного та промислового будівництва населених пунктів України значно актуалізує потребу у кваліфікованих керівниках і службовцях, компетентних у питаннях державного та публічного управління, просторового планування і забудови територій.

Київський національний університет будівництва і архітектури – єдиний в Україні заклад вищої освіти, який наразі здійснює професійну підготовку фахівців зі спеціальності 281 “Публічне управління та адміністрування” другого (магістерського) рівня вищої за програмою “Державне управління у сфері містобудівної діяльності” (форми навчання: денна та заочна; контракт, бюджет).

Слід наголосити, що зазначена магістерська програма є унікальною для національного освітнього простору України, бо не має аналогів.

Детальнішу інформацію щодо цієї освітньої програми можна отримати за посиланнямиhttps://cutt.ly/i4UaEbP ; https://www.knuba.edu.ua/vstup/ ; https://bit.ly/3ViIZSWhttps://bit.ly/44iJxMU.

Більш детальніше про можливість вступу до університету на магістерську програму за посиланням:  “Державне управління у сфері містобудівної діяльності”.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь