04 ЧЕРВНЯ МИНАЄ РІК, ЯК УРОДЖЕНЕЦЬ НАШОЇ ГРОМАДИ ВАДИМ РУСИНСЬКИЙ СТАВ НЕБЕСНИМ ВОЇНОМ

Дата: 04.06.2023 10:00
Кількість переглядів: 228

Фото без опису

Минають роковини з дня загибелі уродженця села Телешівка, мужнього воїна, майстра-сержанта Державної прикордонної служби України - РУСИНСЬКОГО ВАДИМА ВАДИМОВИЧА, який не задумуючись пішов захищати рідну землю.

Вадим Русинський одним із перших виконував завдання з деокупації Київщини, потім воював у Харківській та Донецькій областях. Та вже 04 червня 2022 року, в боях за Святогірськ Донецької області, Вадим загинув. Похований був у місті Житомир.

Добрий, світлий спомин про захисника нашої України назавжди залишиться у пам’яті рідних, колег, усіх, хто знав його, любив та шанував.

Дякуємо Герою за найбільшу жертву, свідомо віддану своїй державі. Низький уклін та вічна пам’ять Воїну, який до останнього подиху захищав право кожного громадянина нашої держави жити у вільній Україні!

ВІЧНА ПАМ'ЯТЬ І СЛАВА ГЕРОЮ!

Указом Президента України від 28 липня 2022 року № 540/2022 «За особисту мужність і самовіддані дії, виявлені у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України, вірність військовій присязі» Вадим Русинський нагороджений орденом «За мужність» ІІІ ступеня (посмертно). 18 листопада 2022 року у селі Телешівка на фасаді Телешівського ліцею, учнем якої був загиблий, встановлено меморіальну дошку.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь