ЛЮДСЬКА ПАМ'ЯТЬ НЕ ЗГАСАЄ… МИНАЮТЬ РОКОВИНИ ЗАГИБЕЛІ ВОЇНІВ ІЗ НАШОЇ ГРОМАДИ

Дата: 03.06.2023 11:05
Кількість переглядів: 480

Фото без опису

Час невпинний. Але він не зітре з нашої пам'яті імена Героїв нашого часу - земляків, які віддали свої життя за незалежність України…

Сьогодні, 03 червня 2023 року минають роковини загибелі захисників України, наших хоробрих воїнів - старшого солдата, стрільця, помічника гранатометника 1 механізованої роти 1 механізованого батальйону в/ч А 2167 ПАДАЛКИ МИКОЛИ ПЕТРОВИЧА (жителя с. Синява) та старшого сержанта штурмової захисної бригади в/ч А 7298 РОЗПУТНЬОГО ОЛЕКСАНДРА САВОВИЧА (уродженця села Бирюки).

Фото без опису

Цього дня, у річницю загибелі наших воїнів, керівництво громади, рідні, друзі, побратими, військові побували на могилах воїнів-односельців, поклали квіти та схилили голови в доземному поклоні перед загиблими Героями. 

Фото без опису

Ми пам’ятаємо кожного, хто віддав своє життя, захищаючи Україну! І доки жива пам’ять – доти Україна нездоланна.

Ми обов'язково переможемо, щоб повернути мир і спокій рідній Державі. А поки схилімо голови і вшануймо пам’ять наших Героїв-Захисників і всіх, хто загинув у боротьбі за мирне небо над нами, за дитячий сміх, за нашу свободу і життя!

ВІЧНА ТА СВІТЛА ПАМ’ЯТЬ ЗАХИСНИКАМ!

ПАМ’ЯТАЄМО! НЕ ПРОБАЧИМО!

Указом Президента України від 15 червня 2022 року № 416/2022 «За особисту мужність і самовіддані дії, виявлені у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України, вірність військовій присязі» Микола Падалка нагороджений ордером «За мужність» ІІІ ступеня (посмертно).

Фото без опису

Указом Президента України від 24 серпня 2022 року № 614/2022 «За особисту мужність і самовіддані дії, виявлені у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України, вірність військовій присязі» Олександр Розпутній нагороджений орденом «За мужність» ІІІ ступеня (посмертно).

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь