УВАГА! ОГОЛОШЕННЯ! ГРОМАДСЬКЕ ОБГОВОРЕННЯ КАНДИДАТУРИ СТАРОСТИ

Дата: 30.05.2023 17:31
Кількість переглядів: 659

Фото без описуВідповідно до розпорядження Рокитнянського селищного голови від 30.05.2023 № 264 «Про проведення громадського обговорення кандидатури старости старостинського округу № 1 Рокитнянської селищної ради» на території старостинського округу № 1 Рокитнянської селищної ради буде проведено громадське обговорення шляхом заповнення підписних листів про підтримку кандидатури старости старостинського округу № 1.

Рокитнянський селищний голова вносить на громадське обговорення кандидатури:
- Бевза Олександра Анатолійовича,
- Щербань Оксани Валентинівни 

на посаду старости старостинського округу № 1 Рокитнянської селищної ради.

Опитування жителів с. Луб'янка, с. Любка, с. Калинівка, с. Першотравневе та с. Шарки, що входять до старостинського округу № 1 буде проводитись:

Місце проведення: Київська обл.., Білоцерківський р-н., с. Шарки, вул. Перемоги, 3 в приміщенні Шарківського сільського будинку культури.

З метою опитування максимальної кількості жителів старостинського округу, процес опитування включатиме також відвідування членами комісії місць проживання громадян старостинського округу № 1 Рокитнянської селищної ради (с. Луб'янка, с. Любка, с. Калинівка, с. Першотравневе та с. Шарки), що є повнолітніми та мають право голосу на виборах.

Дата та час проведення: неділя 18 червня 2023 року з 09:00 год. до 18:00 год.

До громадського обговорення запрошуються жителі старостинського округу № 1, які є громадянами України і мають право голосу на виборах, виборча адреса (адреса місця реєстрації), яких віднесена до території відповідного старостинського округу.

Жителям старостинського округу № 1 для участі в громадському обговоренні необхідно мати паспорт громадянина України (чи ID-картку та додаток до неї) або тимчасового посвідчення громадянина України - для осіб, недавно прийнятих до громадянства України.

Комісія з проведення громадського обговорення кандидатури старости на території старостинського округу № 1 Рокитнянської селищної ради.

 

Фото без опису

Автобіографія

Я, Бевз Олександр Анатолійович, 28.09.1990 року народження. Народився та виріс в селі Шарки Рокитнянської територіальної громади, де й проживаю на цей час.

В 1996 році пішов до школи в рідному селі. Навчався на середньому рівні. Був дуже чемним та вихованим учнем.

Після закінчення Шарківської школи пішов навчатись до тодішнього професійно-технічного училища в смт. Рокитне. Там навчався до 2008 року і здобув професію будівельник. З того моменту почав працювати за спеціальністю.

З перших днів повномасштабної війни вступив до громадського формування «Оборона» та разом з іншими односельцями чергував на блокпості.

А вже у вересні 2022 року вступив до громадянської організації «Нашого роду сила», яка займається волонтерством.

З перших днів війни і до цього часу допомагаю нашим військовим та людям, які постраждали від окупантів.

Тільки разом до перемоги!!!

Слава Україні!!! Слава Збройним силам України!!!

 

 

Фото без опису

Автобіографія

Я, Щербань (Нечвидюк) Оксана Валентинівна, народилася 15 лютого 1991 року в селі Шарки Рокитнянського району Київської області.

У 1997 році пішла у перший клас Шарківського навчально-виховного комплексу «Загальноосвітньої школи І-ІІ ступенів - дитячий садок».

У 2006 році після закінчення школи вступила до Державного професійно-технічного навчального закладу «Рокитнянський професійний ліцей». У 2009 році закінчила повний курс згаданого закладу, за професією «Оператор комп’ютерного набору, обліковець (реєстрація бухгалтерських даних)».

З квітня 2016 року по березень 2017 року опанувала заочний курс навчання за програмою «Бухгалтерський облік на ПК 8 версія», у Європейській школі кореспонденської освіти.

Із червня 2017 року по грудень 2020 року, працювала діловодом Луб'янської сільської ради.

Із січня 2021 року по даний, у зв’язку з реорганізацією Луб'янської сільської ради працюю діловодом загального відділу Рокитнянської селищної ради.

Розлучена. Маю трьох дітей.

Ні я, ні мої близькі родичі до адміністративної та кримінальної відповідальності не притягувались.


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь