Інформаційне повідомлення про проведення консультацій з громадськістю у формі публічного громадського обговорення

Дата: 29.05.2023 18:40
Кількість переглядів: 281

Фото без описуОрганізатор громадського обговорення: 

Рокитнянська селищна рада.

 

Питання, винесене на обговорення:

надання дозволу ТОВ «Укртауер» на розроблення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки на умовах оренди для розміщення та експлуатації об’єктів і споруд телекомунікацій загальною площею 0,02 га, що розташована по вул. Поповича (в районі старої бані) в с. Житні Гори Білоцерківського району Київської області.

 

Вирішення питання:

Розміщення базової станції КІ3045 (орієнтир – район старої бані) забезпечить покриття якісним мобільним інтернетом та голосовими сервісами населений пункт Житні Гори. Дана станція мобільного зв’язку lifecell забезпечить більш якіснішим покриттям за технологією 4G населений пункт Житні Гори.

 

ТОВ «Лайфселл» один із українських операторів рухомого (мобільного) зв’язку, який враховуючи ліцензійні та соціальні зобов’язання перед державою щодо надання користувачам послуг зв’язку за встановленими показниками якості згідно з вимогами Закону України «Про електронні комунікації», Указу  Президента від 08.07.2019 № 497/2019 «Про деякі заходи з покращення доступу до мобільного Інтернету», Концепції розвитку телекомунікацій в Україні, схваленої розпорядженням Кабінету Міністрів України від 07.06.2006 № 316-р, Вимог щодо рівня якості послуг рухомого (мобільного) зв’язку, затверджених наказом Адміністрації Державної служби спеціального зв’язку та захисту інформації України від 20.09.2021 № 576 і зареєстровано в Міністерстві юстиції України 06.10.2021 за № 1298/36920, та інших відповідних підзаконних нормативно-правових актів постійно розширює мережу, шляхом розміщення обладнання на об’єктах нерухомості різної форми власності.

 

Будівництво вежі у даній локації є стратегічним для будівництва нових базових станцій та забезпечення надійності роботи існуючих, що в майбутньому дозволить ще більше покращити якість і наявність послуг у населених пунктах громади і мінімізувати вплив навколишнього середовища (погоди), відключення електроенергії та інших факторів, які можуть впливати на роботу об’єкта телекомунікації.

 

Зацікавлені сторони, на які впливає або може вплинути прийняте рішення:

Рокитнянська селищна рада, жителі с. Житні Гори.

 

Форма громадського обговорення

Зустріч з громадою с. Житні Гори за участю представників Рокитнянської селищної ради та ТОВ «Укртауер».

 

Дата проведення громадського обговорення:

О 10:00 год 12 червня 2023 року за адресою: Київська область, Білоцерківський район, с. Житні Гори, вул. Центральна, 40 (біля сільського будинку культури).

  

Контактна особа:

Яременко Анатолій Олександрович – спеціаліст І категорії відділу земельних відносин та екології Рокитнянської селищної ради.

 

Закликаємо жителів громади бути активними та взяти участь в обговоренні!


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь