ВІЙСЬКОВО-ПАТРІОТИЧНІ ЗМАГАННЯ

Дата: 29.05.2023 09:17
Кількість переглядів: 88

Фото без опису

26 травня 2023 року на базі Телешівського ліцею відбулися змагання І етапу Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри ”Сокіл” („Джура”) серед збірних команд закладів освіти Рокитнянської селищної територіальної громади, в яких взяли участь 16 команд (близько 200 учасників).

Перед початком військово-спортивних поєдинків на площу перед Телешівським ліцеєм  з державним прапором урочистим маршем увійшли команди-учасники та вишикувались для проведення церемонії відкриття. Хвилиною мовчання юні спортсмени та присутні вшанували пам’ять всіх загиблих за незалежність України та поклали квіти до меморіальної дошки випускника цього навчального закладу, лицаря «Ордена  за мужність  ІІІ ступеня» - Русинського Вадима Вадимовича, що героїчно загинув виконуючи свій  військовий обов’язок.

До учасників змагань та присутніх на заході звернулися Рокитнянський селищний голова Юрій БОГДАНОВ та начальник відділу освіти Рокитнянської селищної ради Людмила СОБОЛІВСЬКА, які наголосили на важливості патріотичного виховання молоді та зауважили, що це не просто гра, це постійна навчально-виховна робота впродовж року, спільна робота учнів, педагогів, батьків, представників органів місцевого самоврядування та громадських організацій. 

Фото без опису

Фото без опису

Депутат Рокитнянської селищної ради Сергій ЗІНЧЕНКО побажав юним патріотам витримки та кмітливості, щоб мужньо пройти всі випробовування та здобути перемогу.

Юнаки та дівчата змагалися в конкурсах: звітів „Добре діло”, строю та пісні” Впоряд”,  із стрільби з пневматичної  зброї та розбіркі й збіркі автомата, військово-спортивної підготовки, туристично-спортивної смуги перешкод, з надання першої долікарської допомоги ”Рятівник”, із знання історії „Відун”, „Таборування” та продемонстрували свою винахідливість, креативність, творчу майстерність, фізичну та військову підготовку.

Фото без опису

Фото без опису

За підсумками проведених конкурсів та змагань серед ліцеїв:

  • І загальнокомандне місце виборола команда Телешівського ліцею;
  • ІІ загальнокомандне місце посіла команди Рокитнянського ліцею - МАН;
  • ІІІ загальнокомандне місце зайняла команда Ольшаницького ліцею.

За підсумками проведених конкурсів та змагань серед гімназій:

  • І загальнокомандне місце виборола команда  Рокитнянської гімназії №4;
  • ІІ загальнокомандне місце посіла Шарківської гімназії;
  • ІІІ загальнокомандне місце в команди  Рокитнянської гімназії № 5.

Після закінчення змагань на церемонії нагородження начальник відділу освіти Рокитнянської селищної ради Людмила СОБОЛІВСЬКА  та  начальник відділу культури, молоді та спорту Рокитнянської селищної ради Тетяна КРУТЬ подякували організаторам заходу, тренерам, вчителям за проведену важливу роботу в напрямку військово-патріотичного і спортивного виховання дітей та молоді, а найрезультативнішим командам за витримку і гарну підготовку вручили дипломи та кубки.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь