ПРЕЗЕНТАЦІЯ КНИГИ НАДІЇ БОНДАРЕНКО

Дата: 29.05.2023 08:45
Кількість переглядів: 77

Фото без опису

25 травня 2023 року в обрядовій залі Центрального будинку культури селища Рокитне відбулась презентація книги місцевої поетеси, активної учасниці літературно-мистецького об’єднання «Відродження» - Надії Бондаренко. Збірка поезій отримала назву «Коли веселка чисту воду п’є…». У віршах цієї книги розкрита краса і чистота почуттів людини, її світ відносин у суспільстві. Також збірка містить приємні й щемливі спогади про батьківський край.

Бондаренко Надія Григорівна народилася 26 березня 1948 року сім’ї колгоспників у селі Маківка, що на Рокитнянщині. Спочатку навчалася в Переяслав-Хмельницькому педагогічному училищі, згодом у Київському державному педагогічному інституті імені О. Горького отримала вищу педагогічну освіту та працювати все ж вирішила у рідному селі у місцевій школі. Пройшла шлях від вчителя початкових класів до директора Маківської восьмирічки та сусідньої середньої школи у селі Запруддя. На сьогодні Надія Григорівна – на заслуженому пенсійному відпочинку.

Під час поетичної зустрічі звучали вірші та пісні, написані на слова авторки книги. Життєва правда, простота і щирість – характеризують поетесу. Авторами музики стали Микола Жогло та Віталій Кличов, вони створили прекрасні віеокліпи на пісні та вірші. Сольна співачка Рокитнянщини Валентина Шевчук теж подарувала присутнім задушевні мелодійні пісні.

У цьому році пані Надія зустріла 75-річний ювілейний день народження. Тож її квітами та подарунками привітали начальник відділу культури, молоді та спорту Рокитнянської селищної ради Тетяна Круть та директор комунального закладу Рокитнянської селищної ради «Центральний будинок культури» Олена Горова. Також з подарунками для поетеси завітали керівник літературно-мистецького об’єднання «Відродження» Наталія Ненюк, журналіст місцевого газетного видавництва «Вісник Рокитнянщини» Алла Шелест та директор публічних бібліотек громади Людмила Марковська, які зичили поетесі міцного здоров’я, щастя та добробуту. Від відділу освіти селищної ради поетеса теж отримала квіти та подяку, вручили їх Лариса Кононець та Галина Сатир. А поетеса Анна Ганжа присвятила своїй колезі Надії власний вірш.

Кожен гість заходу отримав позитивні емоції, насолодився поетичною творчістю та надихнувся вірою у неодмінну перемогу України.

Так, тепле добре слово лікує! І збірка віршів Надії Бондаренко «Коли веселка чисту воду п’є…» здатна на це, особливо у наше нелегке воєнне сьогодення.

Алла Нечепоренко

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь