СЬОМІ РОКОВИНИ ЗАГИБЕЛІ УЧАСНИКА АТО: ПАМ'ЯТАЄМО, СУМУЄМО...

Дата: 19.05.2023 13:00
Кількість переглядів: 311

Фото без опису

Сьогодні минають сьомі роковини загибелі Захисника України, воїна нашої громади, головного сержанта 4 зенітно-ракетної батареї 2 зенітно-ракетного дивізіону 1129-го окремого зенітно-ракетного полку, сержанта - ПАВЛЕНКА ДМИТРА ПЕТРОВИЧА.

Вшанувати пам'ять мужнього воїна до його могили прийшли Рокитнянський селищний голова Юрій Богданов та заступник селищного голови Олександр Конопчук. Схиливши голови, вшанували пам’ять загиблого хвилиною мовчання та поклали квіти до його могили.

Дмитро був призваний на військову службу 25 квітня 2014 року. Він брав участь у виконанні службових завдань в зоні проведення антитерористичної операції на території східних областей України та загинув 19 травня 2016 року від вибуху гранати, що розірвалась у його руках. Йому було лише 32 роки та серце його зупинилося назавжди...

Світлий, добрий спомин про Захисника України Дмитра назавжди залишиться в наших серцях!

ВІЧНА ПАМ’ЯТЬ ГЕРОЮ!

Указом Президента України від 10 березня 2017 року № 58/2017 "за особисту мужність, виявлену у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України, самовіддане виконання військового обов'язку" Дмитро Павленко нагороджений медаллю «Захиснику Вітчизни» (посмертно). 03 березня 2017 року у м. Біла Церква на фасаді Білоцерківської ЗОШ I-III ступенів №22, учнем якої був загиблий, встановлено меморіальну дошку. В серпні 2016 року Дмитру Павленку присвоєно звання Почесного громадянина Білої Церкви.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь