Відбулось засідання комісії з питань планування бюджету, фінансів і цін, економічних реформ, торгівлі та побуту, управління комунальною власністю

Дата: 17.05.2023 14:42
Кількість переглядів: 97

Фото без опису

17 травня 2023 року депутат Рокитнянської селищної ради Білоцерківського району Київської області, голова комісії Сергій Бусол провів засідання комісії з питань планування бюджету, фінансів і цін, економічних реформ, торгівлі та побуту, управління комунальною власністю.

Фото без опису

В ході засідання розглянуто 23 питання порядку денного, серед них: про безоплатне прийняття у комунальну власність Рокитнянської селищної територіальної громади в особі Рокитнянської селищної ради Білоцерківського району Київської області гуманітарної допомоги від FUNDACJA STAR з м. Венгрув (Польща); про затвердження змін до Програми профілактики та протидії злочинності у Рокитнянській територіальній громаді на 2021-2025 роки; про організацію харування дітей в комунальному закладі Рокитнянської селищної ради "Рокитнянський центр соціальної підтримки дітей та сімей "Чебурашка" на 2023 рік; про затвердження змін до Програми "Турбота" Рокитнянської селищної ради на період 2021-2023 роки та інші.

Комісією опрацьовано та внесено пропозиції до проєктів рішень і рекомендовано винести відповідні питання на розгляд засідання сесії Рокитнянської селищної ради, яке відбудеться 18.05.2023 року.

У засіданні взяли участь секретар селищної ради Юрій Шимченко, заступники селищного голови Микола Соколовський і Олександр Конопчук, керуюча справами (секретар) виконавчого комітету селищної ради Таїсія Ігнатьєва та керівники структурних підрозділів селищної ради.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь