Відбулось засідання комісії з питань планування бюджету, фінансів і цін, економічних реформ, торгівлі та побуту, управління комунальною власністю

Дата: 17.05.2023 14:42
Кількість переглядів: 103

Фото без опису

17 травня 2023 року депутат Рокитнянської селищної ради Білоцерківського району Київської області, голова комісії Сергій Бусол провів засідання комісії з питань планування бюджету, фінансів і цін, економічних реформ, торгівлі та побуту, управління комунальною власністю.

Фото без опису

В ході засідання розглянуто 23 питання порядку денного, серед них: про безоплатне прийняття у комунальну власність Рокитнянської селищної територіальної громади в особі Рокитнянської селищної ради Білоцерківського району Київської області гуманітарної допомоги від FUNDACJA STAR з м. Венгрув (Польща); про затвердження змін до Програми профілактики та протидії злочинності у Рокитнянській територіальній громаді на 2021-2025 роки; про організацію харування дітей в комунальному закладі Рокитнянської селищної ради "Рокитнянський центр соціальної підтримки дітей та сімей "Чебурашка" на 2023 рік; про затвердження змін до Програми "Турбота" Рокитнянської селищної ради на період 2021-2023 роки та інші.

Комісією опрацьовано та внесено пропозиції до проєктів рішень і рекомендовано винести відповідні питання на розгляд засідання сесії Рокитнянської селищної ради, яке відбудеться 18.05.2023 року.

У засіданні взяли участь секретар селищної ради Юрій Шимченко, заступники селищного голови Микола Соколовський і Олександр Конопчук, керуюча справами (секретар) виконавчого комітету селищної ради Таїсія Ігнатьєва та керівники структурних підрозділів селищної ради.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь