ДЕНЬ МАТЕРІ: «Зі святом, МАМО!»

Дата: 13.05.2023 16:55
Кількість переглядів: 139

МАМА – проста і щира, мудра і ласкава, її посмішка обеззброює, її мовчання приголомшує, її любов пронизує наскрізь, вона – безмежність і доброта!

 

У переддень Дня матері, яке цьогоріч відзначаємо у другу неділю травня, для всіх нас вагомий привід виразити свою прихильність, вдячність та повагу за недоспані ночі, за велике добре серце нашим дорогим матусям, а особливо матерям загиблих Героїв!

 

12 травня Рокитнянщина і раділа, і плакала, бо цьогоріч День матері – обпалений війною, багато матерів лишились без синів… Та ця довготривала війна не позбавила нас бажання та можливості вшанувати матерів України – матерів загиблих у війні дітей та матерів воїнів-героїв! А в свято матері – матір священна!  

Фото без опису

Цього дня у обрядову залу Центрального будинку культури Рокитнянської селищної ради на свято Матері прийшли жінки-матері. Концертна програма була представлена віршами, молитвами та піснями про материнську любов, про любов до неньки Батьківщини та про щоденний безцінний подвиг наших мужніх воїнів-захисників. Бо ж за кожним українським воїном стоїть жінка, сильна і водночас тендітна, яка зростила сина, зрозуміла його вибір і благословила на захист України. Присутні матері не втримували сліз, щемило серце від неможливості обіймів втрачених синів та недосказаних слів любові.

Фото без опису

Піснями вітали матерів наші сольні співачки - Людмила Ткачук, Валентина Шевчук, Валентина Горова та Ольга Биба. Крім пісень та віршів, було представлено музичні кліпи: поетеси Наталії Ненюк, Ані Швець та Харчишин Ані й Вікторії. Вітали присутніх матерів і начальник відділу культури, молоді та спорту Рокитнянської селищної ради Тетяна Круть та директор Центрального будинку культури Олена Горова. Для матерів звучали найніжніші та найсокровенніші слова.

Фото без опису

Також впродовж святкового концерту усі присутні вшанували загиблих воїнів України, було згадано кожного воїна Рокитнянщини та їх матерів, сини яких стали янголами, бо віддали життя за нас!

Фото без опису

Дякуємо усім матерям - берегиням людського роду за турботу і увагу до кожної дитини, за мудрість і терпіння, за працю й неймовірні старання, за душевне тепло і спокій, за найвищу материнську любов, за втрачених синів і доньок України! Дякуємо кожній жінці, яка подарувала Україні хоча б одне нове життя. Дякуємо усім матерям, за те, що завдяки їм ми – живемо!

Фото без опису

В День матері подякуймо єдиній людині, яка любить нас абсолютною любов'ю – МАТЕРІ! Ріднішої людини у світі – немає!

 

Зателефонуйте мамі і скажіть, що ви її любите: «Зі святом, МАМО! Я тебе люблю!»

 

 

Алла Нечепоренко



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь