Наталія Ненюк взяла участь у презентації сучасної книги «Мереживо війни»

Дата: 11.05.2023 16:46
Кількість переглядів: 240

10 травня 2023 року в Національному музеї літератури України (м. Київ) відбулася презентація поетичної збірки «Мереживо війни» (автори: Фещенко О.П., Лучко П.Ю., 198 сторінок, видавництво «ЛІРА-К», 2023 року випуску, ISBN:978-617-520-466-5).

Фото без опису

Збірка «Мереживо війни» видана в рамках проєкту Ольги Фещенко "Живі історії війни" за підтримки Бородянського благодійного фонду "Оберіг Відродження". Її авторами-упорядниками є волонтерка й письменниця Ольга Фещенко та юна поетеса та режисерка Поліна Лучко. У збірці зібрані поезії 24 авторів з різних куточків України. Кожен автор має свою сторінку-візитівку, на якій за допомогою QR-коду можна прослухати живе виконання одного твору від самого автора.

 

Нагадаємо, що напередодні 24 березня цього ж року в Публічній бібліотеці нашої громади, вже була онлайн-презентація іншої книги Ольги Фещенко під назвою «Живі історії війни». 

Фото без опису

Щодо змісту книги «Мереживо війни»: книга написана у художньому стилі, вся поезія збірки пронизана любовю до рідної землі, душевним болем за майбутнє нації та вірою у неодмінну перемогу України.

 

Власне, на презентації книги були присутні лише 10 її авторів, окрім них були: керівництво Національного музею літератури України, представники Київського обласного архіву, бібліотек та поціновувачі поезії. 

Фото без опису

На презентації книги «Мереживо війни» також була присутня і наша поетеса Рокитнянщини Наталія Ненюк, вірші якої також включено до цієї книги (із 104 до 114 сторінки). В книзі також використано фото робіт (витинанок) нашої майстрині образотворчого та декоративно-прикладного мистецтва з Рокитнянщини, Народного майстра України - Анжели Юрківської.

Фото без опису

Захід познайомив та об'єднав творчих особистостей нашої країни. Тут звучали і авторські вірші, презентація книги відбулася в невимушеній атмосфері та із впевненою вірою в омріяну перемогу України. 

  

Алла Нечепоренко


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь