Наталія Ненюк взяла участь у презентації сучасної книги «Мереживо війни»

Дата: 11.05.2023 16:46
Кількість переглядів: 250

10 травня 2023 року в Національному музеї літератури України (м. Київ) відбулася презентація поетичної збірки «Мереживо війни» (автори: Фещенко О.П., Лучко П.Ю., 198 сторінок, видавництво «ЛІРА-К», 2023 року випуску, ISBN:978-617-520-466-5).

Фото без опису

Збірка «Мереживо війни» видана в рамках проєкту Ольги Фещенко "Живі історії війни" за підтримки Бородянського благодійного фонду "Оберіг Відродження". Її авторами-упорядниками є волонтерка й письменниця Ольга Фещенко та юна поетеса та режисерка Поліна Лучко. У збірці зібрані поезії 24 авторів з різних куточків України. Кожен автор має свою сторінку-візитівку, на якій за допомогою QR-коду можна прослухати живе виконання одного твору від самого автора.

 

Нагадаємо, що напередодні 24 березня цього ж року в Публічній бібліотеці нашої громади, вже була онлайн-презентація іншої книги Ольги Фещенко під назвою «Живі історії війни». 

Фото без опису

Щодо змісту книги «Мереживо війни»: книга написана у художньому стилі, вся поезія збірки пронизана любовю до рідної землі, душевним болем за майбутнє нації та вірою у неодмінну перемогу України.

 

Власне, на презентації книги були присутні лише 10 її авторів, окрім них були: керівництво Національного музею літератури України, представники Київського обласного архіву, бібліотек та поціновувачі поезії. 

Фото без опису

На презентації книги «Мереживо війни» також була присутня і наша поетеса Рокитнянщини Наталія Ненюк, вірші якої також включено до цієї книги (із 104 до 114 сторінки). В книзі також використано фото робіт (витинанок) нашої майстрині образотворчого та декоративно-прикладного мистецтва з Рокитнянщини, Народного майстра України - Анжели Юрківської.

Фото без опису

Захід познайомив та об'єднав творчих особистостей нашої країни. Тут звучали і авторські вірші, презентація книги відбулася в невимушеній атмосфері та із впевненою вірою в омріяну перемогу України. 

  

Алла Нечепоренко


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь