Відбулось засідання постійної комісії з питань господарської діяльності, розвитку суб’єктів малого підприємництва, регулювання земельних відносин та екології

Дата: 11.05.2023 15:14
Кількість переглядів: 113

Фото без опису11 травня 2023 року депутат Рокитнянської селищної ради Білоцерківського району Київської області, голова комісії Михайло Поночовний провів засідання постійної комісії з питань господарської діяльності, розвитку суб’єктів малого підприємництва, регулювання земельних відносин та екології.

На порядку денному постійна депутатська комісія опрацювала низку проектів рішень, що відносяться до її компетенції, серед яких: про розгляд проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, на яку поширюється право земельного сервітуту (право розміщення тимчасових споруд (малих архітектурних форм) з цільовим призначенням для будівництва та обслуговування будівель закладів побутового обслуговування, для будівництва та обслуговування будівель торгівлі; про розгляд технічних документацій з нормативної грошової оцінки земельних ділянок для будівництва та обслуговування будівель торгівлі, для розміщення та експлуатації будівель і споруд автомобільного транспорту та транспорту та дорожнього господарства; про розгляд технічних документацій із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд та інші.

Після обговорення проектів рішень члени комісії вирішили винести їх на розгляд чергового засідання сесії Рокитнянської селищної ради.

У засіданні взяли участь начальник відділу земельних відносин і екології селищної ради Людмила Голубець, спеціалісти І категорії відділу земельних відносин та екології селищної ради Анатолій Яременко та Світлана Ткаченко.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь