Звернення Рокитнянського селищного голови Юрія Богданова з нагоди Дня пам’яті та примирення та Дня Перемоги над нацизмом у Другій світовій війні

Дата: 08.05.2023 06:30
Кількість переглядів: 124

Фото без опису

8 і 9 травня Україна разом з усім вільним світом відзначає День пам'яті і примирення та 78-у річницю Перемоги над нацизмом у Другій світовій війні.

Ми пам'ятаємо, якою страшною трагедією для українців була Друга світова війна. Ми пам'ятаємо, що агресора спільними зусиллями зупинили десятки країн і народів. Скільки б років не минуло, ми завжди будемо шанувати патріотичний подвиг наших дідів та прадідів. Саме подвиг ветеранів Другої світової війни надихає сучасних героїв до нових героїчних вчинків, демонструє яскравий приклад незламності духу, сили волі та патріотизму, особливо в час, коли боротьба нашого народу за Перемогу триває. Нинішні захисники України стали гідними спадкоємцями слави воїнів-визволителів. Для них найвищим законом буття є і залишиться захист рідної Батьківщини, її свободи і незалежності.

Сивочолі ветерани!

У нашій пам’яті назавжди залишиться ваш урок честі й слави, героїзму й самопожертви, патріотизму і вірності Вітчизні. Ми свято стоятимемо на варті миру, який ви вибороли для нас.

Вічна слава тим, хто не повернувся з війни. Низький уклін і глибока шана ветеранам та тим, хто захищає наш сьогоднішній день і виборює майбутній. 

Ми боремось за мир на рідній землі. Ми боремось за мирне та безпечне життя всього вільного світу. За нами правда! З нами Бог! Ми переможемо!

СЛАВА УКРАЇНІ!
СЛАВА ЇЇ ГЕРОЯМ-ЗАХИСНИКАМ!

 

З повагою
Рокитнянський селищний голова Юрій БОГДАНОВ


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь