Звітний концерт музичної школи

Дата: 04.05.2023 18:20
Кількість переглядів: 845

Фото без опису

3 травня, чудового весняного дня, в комунальному закладі «Музична школа» Рокитнянської селищної ради, відбувся звітний концерт.

Фото без опису

Коронавірус, локдаун, а зараз повномасштабна війна стали на заваді проведенню звітних концертів для дітей та батьків в стінах школи протягом трьох років. Але попри все, цього року, учні мали змогу порадувати слухачів грою на музичних інструментах, співом, танцями.

Фото без опису

В концерті приймали участь хори учнів молодших та середніх і старших класів (керівник - Каштанова Ю.А. та Шевчук І.В.), оркестр баяністів (керівник – Єрьоменко С.П.). Почули слухачі вправну гру на фортепіано і скрипці, акордеоні і кларнеті, баяні і синтезаторі, бандурі, гітарі і саксофоні, а юні вокалісти емоційно передали характер своїх пісень. І, звичайно ж, юні танцюристи показали свій запал і майстерність у хореографічних мініатюрах «Маленька полька», «Побачення», «Подоляночка» (керівник – Чудновська Р.Ю.).

Фото без опису

З подарунком та Грамотою педагогічному колективу на свято музики завітали заступник селищного голови Олександр Конопчук та начальник відділу культури, молоді та спорту Тетяна Круть.

Фото без опису

В цей важкий час педагогічний колектив проводить велику роботу по естетичному вихованню підростаючого покоління та розвитку культури в районі. Діти – це майбутнє нашої громади і майбутнє всієї України. І школа не тільки надає знання і навички гри на музичних інструментах, вона виховує патріотів, справжніх українців і українок, культурних і освідчених молодих людей.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь