Звітний концерт музичної школи

Дата: 04.05.2023 18:20
Кількість переглядів: 903

Фото без опису

3 травня, чудового весняного дня, в комунальному закладі «Музична школа» Рокитнянської селищної ради, відбувся звітний концерт.

Фото без опису

Коронавірус, локдаун, а зараз повномасштабна війна стали на заваді проведенню звітних концертів для дітей та батьків в стінах школи протягом трьох років. Але попри все, цього року, учні мали змогу порадувати слухачів грою на музичних інструментах, співом, танцями.

Фото без опису

В концерті приймали участь хори учнів молодших та середніх і старших класів (керівник - Каштанова Ю.А. та Шевчук І.В.), оркестр баяністів (керівник – Єрьоменко С.П.). Почули слухачі вправну гру на фортепіано і скрипці, акордеоні і кларнеті, баяні і синтезаторі, бандурі, гітарі і саксофоні, а юні вокалісти емоційно передали характер своїх пісень. І, звичайно ж, юні танцюристи показали свій запал і майстерність у хореографічних мініатюрах «Маленька полька», «Побачення», «Подоляночка» (керівник – Чудновська Р.Ю.).

Фото без опису

З подарунком та Грамотою педагогічному колективу на свято музики завітали заступник селищного голови Олександр Конопчук та начальник відділу культури, молоді та спорту Тетяна Круть.

Фото без опису

В цей важкий час педагогічний колектив проводить велику роботу по естетичному вихованню підростаючого покоління та розвитку культури в районі. Діти – це майбутнє нашої громади і майбутнє всієї України. І школа не тільки надає знання і навички гри на музичних інструментах, вона виховує патріотів, справжніх українців і українок, культурних і освідчених молодих людей.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь