УВАГА! ОГОЛОШЕННЯ! ГРОМАДСЬКЕ ОБГОВОРЕННЯ КАНДИДАТУРИ СТАРОСТИ

Дата: 02.05.2023 17:34
Кількість переглядів: 685

Фото без опису

Відповідно до розпорядження Рокитнянського селищного голови від 02.05.2023 № 205 «Про проведення громадського обговорення кандидатури старости старостинського округу № 7 Рокитнянської селищної ради» на території старостинського округу № 7 Рокитнянської селищної ради буде проведено громадське обговорення шляхом заповнення підписних листів про підтримку кандидатури старости старостинського округу № 7.

Рокитнянський селищний голова вносить на громадське обговорення кандидатуру - ВЕДМІДЯ ОЛЕКСАНДРА ВАСИЛЬОВИЧА на посаду старости старостинського округу № 7 Рокитнянської селищної ради.

Опитування жителів с. Насташка та с. Колесникове старостинського округу № 7 буде проводитись:

Місце проведення: Київська обл.., Білоцерківський р-н., с. Насташка, вул. Центральна, 35 в приміщенні Насташівського сільського будинку культури.

З метою опитування максимальної кількості жителів старостинського округу, процес опитування включатиме також відвідування членами комісії місць проживання громадян старостинського округу № 7 (с. Насташка, с. Колесникове), що є повнолітніми та мають право голосу на виборах.

Дата та час проведення: неділя 21 травня 2023 року з 09:00 до 20:00.

До громадського обговорення запрошуються жителі старостинського округу № 7, які є громадянами України і мають право голосу на виборах, виборча адреса (адреса місця реєстрації), яких віднесена до території відповідного старостинського округу.

Жителям старостинського округу № 7 для участі в громадському обговоренні необхідно мати паспорт громадянина України (чи ID-картку та додаток до неї) або тимчасового посвідчення громадянина України - для осіб, недавно прийнятих до громадянства України.

Комісія з проведення громадського обговорення кандидатури старости на території старостинського округу № 7 Рокитнянської селищної ради

 

Фото без опису

Фото без опису

⇒ Біографічна довідка ВЕДМІДЯ Олександра Васильовича (ЗАВАНТАЖИТИ)


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь